25.11.2017, 06:00 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

Saml ind til julehjælp med FCM Samfund

I samarbejde med ALKA kan I til mandagens kamp støtte et godt formål gennem FCM Samfund

I FC Midtjylland vil vi gerne være kendt for at give tilbage til hele regionen, som FC Midtjylland er opstået ud af.

Som et bidrag til hele regionen har FC Midtjylland i samarbejde med ALKA startet en indsamling gennem FCM Samfund, hvor det til kampen mod AGF vil være muligt at være med til at støtte en god sag gennem FCM Samfund.

Det næste projekt inden for FCM Samfund er julegaver til børn i økonomisk trængte familier. Julegaven består af træningstøj og fodboldstøvler samt ét års kontingent til den lokale samarbejdsklub.

- Formålet er at sikre, at børnene er aktive både fysisk og socialt, så FCM Samfund kan være med til modvirke overvægt og social eksklusion blandt disse børn, siger leder af FCM Samfund Michael Koch.

Du kan støtte den gode sag med 50 kr. ved at sende en SMS med teksten FCM til 1245. Det koster 2 kr. plus alm. SMS-takst.

Når du bidrager deltager du samtidig i konkurrencen om, at vinde 1 års forbrug af Faxe Kondi Free, sponseret af vores samarbejdspartner Royal Unibrew. Der udtrækkes otte vindere, når indsamlingen er afsluttet.

Det indsamlede beløb går ubeskåret til FCM Samfund. Derudover bidrager FC Midtjylland med den panten fra de stack-cups, som tilskuere køber i løbet af kampen.

CSR-projektet præsenteres i samarbejde med ALPI, ALKA og Royal Unibrew.