22.03.2018, 10:28 | Af: Karen Buhl | Foto: Daniel Stentz

Seks FC Midtjylland-talenter spiller Elite Round

U17- og U19-landsholdet spiller aktuelt de afgørende kampe om kvalifikation til EM

Onsdag aften tog U19-landsholdet hul på Elite Round, og her var Victor Torp og Andreas Poulsen blandt de startende 11, mens Sebastian Buch blev indskiftet i det 69. minut. U19-talenterne besejrede Bosnien og Herzegovina 3-2 på JYSK Park. 

Stortalentet, Andreas Poulsen, var godt tilfreds med kampens forløb. 

- Det var en kamp mod et rigtig godt hold fra Bosnien, der var gode med bolden og havde mange dygtige spillere. Vi kom desværre dårligt fra start, men efter ti minutters spil sad vi på det meste og fik scoret nogle flotte mål. i Anden halvleg blev vi lidt for passive i vores pres og gav dem to mål, men overordnet set var det en meget fin kamp, siger Andreas Poulsen og fortsætter:

- Det er dejligt endelig at få lov til at spille her i Danmark, selvom der var mange fans fra Bosnien, som kunne skabe en god stemning. Vi ved også, der kommer mange tyrkere på lørdag, men det er egentlig bare fedt med liv på stadion, slutter Andreas Poulsen. 

U19-landsholdet spiller næste kamp i Elite Round på JYSK Park mod Tyrkiet lørdag klokken 17:00. 

Også U17-landsholdet spiller aktuelt Elite Round, som afvikles i Østrig. Her er FC Midtjylland repræsenteret ved Gustav Isaksen, Tobias Anker og Nikolas Dyhr. Her afgjorde Gustav Isaksen kampen til danskernes fordel i det 69. minut - samme minuttal som den unge offensivspiller blev indskiftet, og Isaksens første aktion resulterede således i en scoring. U17-landsholdet vandt opgøret over Østrig med 1-0.