19.12.2018, 16:21 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Sort Snak og FC Midtjylland skilles til nytår

Efter gensidigt ønske ophører samarbejdet mellem Sort Snak, fanpodcasten om FC Midtjylland, og FC Midtjylland ved udgangen af 2018

Sort Snak, fanpodcasten om FC Midtjylland, har eksisteret i lidt over et år. Produktionerne har indtil nu været et samarbejde mellem fans og FC Midtjyllands kommunikationsafdeling. 

Bag kulissen har der dog været en glidende overgang, hvor fansene har taget mere og mere over i forhold til det indholdsmæssige og tekniske, samt med podcastens egen profil på sociale medier. 

Under hele processen har det været et fælles ønske, fra fans og FC Midtjylland, at tydeliggøre at der er tale om en 100 % fanproduceret podcast, der laves af fans til fans, og at panelet udelukkende udtrykker egne holdninger – ikke FC Midtjyllands.  

På baggrund af ovenstående er det i fællesskab besluttet at klippe navlestrengen når nytårsklokkerne bimler og fremover står fansene dermed på egne ben i forhold til produktionen af Sort Snak. 

For dig som lytter betyder det ikke meget. Sort Snak udkommer fortsat som den plejer, dog ikke på FC Midtjyllands kanaler. 

Dem af jer, som normalt finder podcasten via FC Midtjylland opslag på hjemmeside, app eller twitter, skal sørge for at abonnere på podcasten på Soundcloud, Itunes eller i en podcast-app eller følg profilen SortSnakPodcast på Facebook eller Twitter - så misser I ikke kommende udgaver.