01.09.2017, 11:55 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

Sponsorcup med mandehørm

Dette års Faxe Kondi Cup blev en målrig og humørfyldt affære

Faxe Kondi Retail og Faxe Kondi Horeca stiller op til et samlet holdfoto

Hvert år afholder FC Midtjylland en intim fodboldturnering for sponsorere, og det bedste firmahold findes. Foruden gode detaljer og intense nærkampe på grønsværen serveres en lækker buffet fra Filskov Kro, og turneringens finalister hyldes ved en præmieoverrækkelse. 

- Faxe Kondi Cup er altid et festligt arrangement, og et arrangement vi i FC Midtjylland ser frem mod med en forventning om en hyggelig dag med sponsorerne. Her kan vi dyrke vores fælles interesse og lære hinanden at kende på en anden måde, der kan være med til at udvikle det professionelle partnerskab, fortæller kommerciel udviklingschef Hans Peter Riis.

Årets helt store overraskelse var de to Faxe Kondi-hold, der leverede elegante driblinger samt flotte scoringer og i sidste ende løb med turneringens første- og andenplads. Ved sidste års afholdelse af Faxe Kondi Cup stod de to hold også over for hinanden i en finale – dog finalen i B-slutspillet eller "taberfinalen". Her blev Faxe Kondi fulgt af FCM TV, og det kom der dette sjove indslag ud af. I B-slutspillet løb Volkswagen Herning med sejren, og Ejner Hessel måtte nøjes med en andenplads.

- Rent sportsligt gik det ikke, som vi havde håbet på for FCM. Med Søren Skriver og Peter Sand på holdet skal vi simpelthen levere bedre, men vi må bare indse, at vi lige manglede de sidste marginaler, afslutter Hans Peter Riis med et glimt i øjet.

Hvem, der så løber med sejren til næste års Faxe Kondi Cup, er uforudsigeligt, men mon ikke der er nogle revanchelystne hold derude.