08.12.2018, 10:36 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Sportschefen "beskudt" af akademichefen

Svend Graversen vågnede med et sæt efter en voldsom drøm - Flemming Broe beroligede ham

For nylig sikrede FC Midtjyllands U19-mandskab sig videre adgang i Youth League, da holdet i Skotland slog Hamilton med 2-1, og med på denne tur var blandt andre akademichef Flemming Broe og sportschef Svend Graversen.

De to endte også på værelse sammen, og den første nat forløb roligt, men det ændrede sig den anden nat.

Alt åndede egentlig fred og ro på værelset hos Flemming Broe og Svend Graversen, men sidstnævnte var midt i en voldsom drøm.

Pludselig følte han sig beskudt i drømmen, og drømmen var meget virkelighedsnær. Svend Graversen følte faktisk, at han hørte skuddene, og han vågnede med et sæt, satte sig op i sengen og sagde panisk og højt:

- Hvad sker der, hvad sker der?

Flemming Broe beroligede Svend Graversen, som ret hurtigt fandt ud af, hvorfor han havde følelsen af at have hørt skud. Det hang, ifølge sportschefen, sammen med, at akademichefen pruttede forholdsvis højt ...

Der arbejdes nu internt i klubben på, at de to ikke skal bo på værelse sammen længere, for det føg med godmodige beskyldninger og drillerier efter turen til Skotland.

Blandt andet undrede det akademichefen, at sportschefen havde hårvoks med til Skotland - for hvad i alverden bruger en mand med så lidt hår den slags til, som akademichefen grinende spørger.

Undrede sig gjorde Flemming Broe også dagen efter første nat, for her spurgte Svend Graversen, da de stod på hotellet, hvilket værelse Flemming Broe egentlig boede på ...

- Folk beskylder mig ofte for at være lidt glemsom og distræt, men det har selvfølgelig ingenting på sig, udtaler Svend Graversen med et skævt smil.

Bag morgendagens låge gemmer der sig en ny historie - denne gang om en spiller, som engang, efter indtagelse af alkohol, ringede til cheftræneren midt om natten.