09.09.2016, 10:05 | Af: | Foto: Getty Images

Statistik: Ubesejret mod EfB på MCH

Fredag på MCH Arena har altid været en god kombination. Således er de ti tidligere hjemmekampe på en fredag altid endt med point. Kom og støt drengene i aften klokken 20.15

I aften går det løs mod Esbjerg fB hjemme på MCH Arena. Og det har været gode bekendtskaber set med FC Midtjylland-øjne. For faktisk har ulvene aldrig tabt på arenaen i Herning mod esbjerggenserne. 

På MCH Arena er det således i 17 kampe blevet til 11 sejre og seks uafgjorte mod Colin Todds drenge, og den gode statistik skal fortsættes i aften, hvor der er kick-off klokken 20.15 men opvarmning foran stadion allerede fra klokken 18.15.

Vidste du, at...

 • Det er Superligakamp nr. 43 mellem FC Midtjylland og Esbjerg fB. Statistikken siger 17 sejre til FC Midtjylland, 12 uafgjorte og 13 nederlag samt en målscore på 60-52 set med FC Midtjyllands øjne.
 • FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 15 Superligakampe mod Esbjerg fB (9V-6U-0T) svarende til perioden siden april 2010! Disse 15 kampe er samlet set endt med en målscore på 28-8 i FC Midtjyllands favør.
 • FC Midtjylland har kun tabt en Superligakamp mod Esbjerg fB på hjemmebane, hvilket var det første indbyrdes Superligaopgør på Ikast Stadion i september 2001. De 19 efterfølgende Superliga-hjemmekampe mod Esbjerg fB er alle endt med point til FC Midtjylland, heriblandt 12 sejre og ni clean sheets.
 • Hvis det bliver til sejr mod Esbjerg fB, vil det være FC Midtjyllands tredje sejr i træk i Alka Superligaen mod Esbjerg fB. Det har FC Midtjylland, på trods af de senere års dominans, endnu aldrig præsteret.
 • De 42 tidligere Superligakampe mellem Esbjerg fB og FC Midtjylland har budt på ikke færre end 10 udvisninger, hvoraf de otte har været til FC Midtjylland. Senest var det dog Daniel Stenderup, der måtte forlade banen før tid, hvorefter kampen endte med en 5-1 sejr til FC Midtjylland.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND VS. ESBJERG FREDAG D. 9. SEP. KL. 20.15 - KØB BILLETTER HER

 • FC Midtjylland har spillet uafgjort i såvel de to seneste Superligakampe som de to seneste Superliga-hjemmekampe. Endnu en uafgjort Superligakampe vil betyde tre uafgjorte kampe i træk for første gang siden september-oktober 2013.
 • Ud af de 42 tidligere Superligakampe har FC Midtjylland scoret kampens første mål i 23 tilfælde, hvilket har givet 16 sejre, seks uafgjorte og et nederlag. Modsat har Esbjerg fB scoret først i 14 tilfælde, hvilket har givet FC Midtjylland en sejr, en uafgjort og 12 nederlag.
 • Jonas Borring vil i tilfælde af sin første scoring i Alka Superligaen for FC Midtjylland i indeværende sæson passere 25 Superligamål for FC Midtjylland. Det vil i givet fald være hans første scoring for FC Midtjylland i Alka Superligaen siden maj 2012.
 • FC Midtjyllands eneste tidligere Superligakamp på datoen 9. september var i 2001, hvor det på hjemmebane blev til et nederlag på 0-2 til… Esbjerg fB.
 • Fredag på MCH Arena har altid været en god kombination for FC Midtjylland i Alka Superligaen. Således er de 10 tidligere Superliga-hjemmekampe på en fredag altid endt med point, og i otte af tilfældene med de maksimale tre point (8V-2U-0T).
 • FC Midtjylland har altid fået point på MCH Arena med Mads-Kristoffer Kristoffersen som dommer. Ud af hans otte tidligere dømte kampe på MCH Arena har FC Midtjylland fået fem sejre og tre uafgjorte, heriblandt en sejr og en uafgjort mod Esbjerg fB.

Kilde: danskfodbold.com