26.05.2020, 08:35 | Af: | Foto: Getty Images

Støt lokalt til Drive-In fodbold

Når vi den 1. juni blænder op for en vaskeægte verdenspremiere på drive-in fodbold, er det med erfaren eventhjælp på sidelinjen

Vi har allieret os med KøkkenPiraterne, en lokal virksomhed med speciale i event-afvikling og med erfaring fra flere af landets største festivaller. KøkkenPiraterne vil, i samarbejde med FC Midtjyllands officielle fanklub, Black Wolves, sikre publikum friske forsyninger af mad & drikke før og under kampen.

Fanklubben ligger i øjeblikket stille og er også hårdt ramt af Coronavirussens følgevirkninger der har afblæst alle aktiviteter i foreningen foreløbigt frem til den 1. september. 
Derfor var det en kærkommen mulighed for aktivitet, der dumpede ned foran den øvrige bestyrelse i fanklubben, da man modtog en henvendelse fra næstformandens virksomhed. 

Som næstformand i fanklubben sidder nemlig Søren Ross, der af de fleste er kendt som manden med stemmen der præsenterer start-11 på MCH Arena. Til daglig driver han KøkkenPiraterne, og derudover arbejder han på deltid som fankoordinator i FC Midtjylland. 

Drive-In stiller krav til måden der serviceres på, og derfor har vi til mandagens kamp valgt at alle valgmuligheder for mad/drikke er forhåndspakket på mobile salgsvogne, der kører rundt på P-pladserne. Det betyder, at maden fremstilles og pakkes på MCH Arena løbende igennem dagen, men for at vi kan sikre at der er nok til alle, opfordrer vi på det kraftigste til at man bestiller på forhånd. 

Du kan derfor besøge KøkkenPiraterne.dk og bestille de ting du ønsker at hygge dig med til kampen.
Afregning vil ske via MobilePay, når maden udleveres. Du skal blot tilkalde nærmeste salgsvogn når din bil er på plads, så sørger personalet for at udlevere din ordre efter endt betaling. 

Ønsker du at købe en Drive-In pakke med merchandise, sandwichs & drikkevarer er det også stadig muligt. Du bedes i så fald sende en mail til Helle på hla@fcm.dk hurtigst muligt.  

Et hold frivillige fra Black Wolves hjælper med at forsyne de 2000 biler og deres passagerer undervejs - direkte ved bilernes sideruder. Når du og dine medfans mangler betjening, tændes blot for bilens katastrofeblink og føreren rækker armen ud ad sidevinduet og vinker nærmeste salgsvogn hen. Al betaling foregår via MobilePay, og vi beder om forståelse for at tingene kan tage længere tid grundet hensynstagen til gældende retningslinjer.

En del af overskuddet fra mad- og drikkevaresalget går direkte til aktiviteter i Black Wolves. Alle salgsvogne vil desuden være udstyret med indsamlingsbøtter til Black Wolves Tifo. 

Vel mødt,