05.08.2016, 14:00 | Af: | Foto: Getty Images

Thorup: Skal sikre godt udgangspunkt hjemme

Cheftræner Jess Thorup ser frem til opgøret mod Osmanlispor, som er sidste hindring på vejen mod endnu et europæisk gruppespil

FC Midtjylland var seedet i dagens lodtrækning til play-off runden i Europa League. Og i Nyon blev midtjyderne parret med tyrkiske Osmanlispor, der sluttede som nummer fem i den tyrkiske Superlig i sidste sæson.

- Det var kun dygtige hold, der var tilbage, selvom vi var seedede. Nu skal vi stifte bekendtskab med tyrkisk fodbold, og det kan godt give nogle udfordringer på udebane, lyder reaktionen fra cheftræner Jess Thorup.

- Men det er en kamp, vi ser frem til, og vi håber på at nå igennem til det forjættede land nemlig gruppespillet, som er klubbens målsætning, siger Thorup, der sammen med resten af trænerteamet kunne se, at midtjyderne blev trukket først op af bowlen.

Det betyder, at FC Midtjylland spiller den første play-off kamp på hjemmebane på MCH Arena den 18. august.

- Man vil som regel helst starte ude, men nu begynder vi hjemme, og det gør, at vi skal forberede os endnu bedre og give os selv et endnu bedre udgangspunkt fra den første kamp på hjemmebane, siger Jess Thorup.

Billetter til opgøret sættes i salg mandag klokken 13.00.