24.08.2016, 15:15 | Af: | Foto: Getty Images

Truppen mod Osmanlispor

Rafael van der Vaart er med i den 18-mandstrup, der er rejst til Tyrkiet

Torsdag aften skal FC Midtjylland jagte en sejr på udebane mod tyrkiske Osmanlispor. For med et 1-0-nederlag i det første opgør på MCH Arena er kravet en sejr, hvis holdet for andet år i træk skal kvalificere sig til gruppespillet i Europa League.

- Vi var godt klar over på forhånd, at det blev en svær opgave, og opgaven er ikke blev mindre svær af det udgangspunkt, vi har med i bagagen. Vi ved, der venter os noget af en udfordring dernede med fanatiske fans og et hold, der kun har tabt to kampe i 2016, og de har begge været på udebane, så de har en fantastisk hjemmebanestatistik.

- Men vi skal ud og score mål og have tro på egne evner, og heldigvis har vi i de første internationale kampe vist, at vi har været gode til at score på udebane, og det er jo hvert fald nødvendigt, siger cheftræner Jess Thorup, der naturligt nok tror på, at hans mandskab kan opnå det påkrævede resultat.

- Vi har en masse gode erfaringer fra tidligere svære udebanekampe, hvor vi har bevist, vi kan gøre det, og det skal vi ned at bevise. Selv om vi ikke har gjort det nemt for os selv, så tror vi på det, og vi kommer til at gå 100 procent efter at komme i det forjættede land nemlig gruppespillet.

På flyveren til Ankara måtte trænerteamet undvære Paul Onuachu, der efter sin advarsel i det første opgør er ude med karantæne. Til gengæld er Rafael van der Vaart for første gang i truppen, og der er flere grunde til, at trænerteamet har udtaget den rutinerede hollænder til returkampen.

- Nu er vi tre dage i Tyrkiet, og det giver god mulighed for at få ham endnu bedre integreret i truppen og være en del af teamet og opleve setuppet før, under og efter en kamp. Vi har hele staben med herned, så der er også mulighed for at træne med ham. Og ikke mindst så har vi ham på bænken, så vi har mulighed for at bringe ham nogle minutter til sidst, siger Jess Thorup.

Der er kick-off klokken 20.00 dansk tid.

Truppen mod Osmanlispor FK
2. Kian Hansen
6. Markus Halsti
7. Jakob Poulsen
8. Rafael van der Vaart
10. Martin Pusic
13. Alexander Munksgaard
14. Vaclav Kadlec
16. Johan Dahlin
17. Kristoffer Olsson
18. Kristian Riis
22. Mikkel Duelund
24. Mads Døhr Thychosen
26. Patrick Banggaard
28. André Rømer
31. Mikkel Andersen
36. Rilwan Hassan
43. Rasmus Nissen Kristensen
70. Filip Novak