15.08.2018, 16:30 | Af: | Foto: Getty Images

Truppen mod The New Saints

I morgen spiller FC Midtjylland returopgør mod walisiske The New Saints, hvor den samlede vinder kvalificerer sig til play-off i Europa League

I torsdags udkæmpede The New Saints og FC Midtjylland det første slag i tredje kvalifikationsrunde til Europa League på Cardiff Cirty Stadium i Cardiff. Ulvene trak sig sejrsrigt ud af opgøret, efter to scoringer af Paul Onuachu i første halvleg og i morgen gælder det returopgøret på MCH Arena. Cheftræner Jess Thorup ser frem til opgøret, hvor han forventer at gæsterne ændre sit udgangspunkt. 

- I Wales havde de en defensiv tilgang, hvor de forsøgte at udfordre os på omstillinger. Nu skal de frem og minimum score to mål, så de skal ændre taktikken.  

Den midtjyske taktik skal der dog ikke pilles meget ved; Ulvene jagter sejren og point til den danske koefficientliste. 

- De europæiske kampe er altid noget specielt. Det er vigtigt, at vi går ud og tager teten på MCH Arena. Vi skal være dominerende og styre kampen fra start. Vi går 100 % efter at vinde og dermed bidrage til endnu en god dansk aften i Europa, hvor alle sejre tæller og er med til at give os alle et bedre udgangspunkt i fremtiden. Vi ved, at vi skal ud og forsvare de danske farver, fortæller Jess Thorup. 

Alexander Scholz er ikke spilleberettiget før til play-off runden, hvorfor det midtjyske nyindkøb fortsat må vente på sin debut. 

FC Midtjyllands trup
1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Zsolt Korcsmár
5. Marc Dal Hende
6. Joel Andersson
7. Jakob Poulsen
8. Ayo Okosun
13. Alexander Munksgaard
15. Bozhidar Kraev
17. Michael Baidoo
19. Mayron George
20. Rasmus Nicolaisen
22. Mikkel Duelund
24. Mads Døhr Thychosen
25. Bubacarr Sanneh
30. Oliver Ottesen
33. Paul Onuachu
38. Frank Onyeka
45. Awer Mabil

Hvis du ikke har mulighed for at komme på MCH Arena, kan kampen ses på TV3 Sport med optakt fra kl. 18:30 eller følges via FC Midtjyllands Twitter.