30.07.2018, 17:05 | Af: | Foto: Getty Images

U19 led unødvendigt, stort nederlag i Reserveligaen

FC Midtjyllands U19-mandskab tabte 4-0 til AaB's reserver

Mandag eftermiddag kl. 14.00 blev der fløjtet op i Reserveligaen, hvor AaB tog i mod FC Midtjylland. Til kampen havde trænerteamet valgt en meget ung trup, som målt på superliga-erfaring ikke kom i nærheden af CV’et for modstanderholdet, hvor blandt andet Kasper Risgaard var med. Netop erfaringen til forskel spillede også en tydelig rolle.

I første halvleg var der stort mod og masser af gode initiativer i midtjydernes spil, men det førte ikke en scoring med sig. Holdene gik til pause med stillingen 0-0. Kort inde i anden halvleg kom AaB foran, og det gav hjemmeholdet ekstra energi og efter 70 minutter blev det 2-0.

”Selvfølgelig skinner det i dag igennem, at vi stiller med et meget, meget ungt hold, mens AaB har flere spillere med mange Superliga-kampe. Men det faktum gør også bare, at jeg reelt er tilfreds med vores første halvleg, og at vi slår tilbage efter AaB’s 2-0-scoring. Her laver vi de nødvendige chancer til at udligne. Men skarpheden manglede i dag”, fortæller U19-træner Kenneth Andersen.

Chancerne blev ikke udnyttet, og kampen ender med to sene AaB-scoring. Først i 90. minut og yderligere en i overtiden. Derved den samlede score på 4-0 til hjemmeholdet. Det betyder, at FC Midtjylland efter to runder i Reserveligaen står med tre point i tabellen.

”Desværre taber vi i dag unødvendigt stort. Vores unge spillere fik rigtig god erfaring mod erfarne spillere, vi spillede en kamp med mulighed for mere, men vi fik bare ikke nok ud af det”, slutter Kenneth Andersen.

Næste kamp for FC Midtjylland i Reserveligaen er den 3. september mod Vendsyssel FF i Ikast kl. 14.00.

FC Midtjyllands trup
Elias Olafsson                  
Oliver Olsen
Japhet Sery
Oskar Bloch
Victor Dawa 
Nicolas Madsen
Antonis Martis
Nikolas Dyhr
Jens-Lys Cajuste
Christian Tue
Casper Tengstedt
Enock Mawete
Gustav Isaksen
Lucas Giessing
Jibril Abubakar
Jonathan Bagger
Pyry Hannola