05.08.2016, 13:23 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FC Midtjylland

Varm op til Brøndby-brag i Biergarten

Live musik, kolde fadøl og varme pølser møder FCM-fans inden søndagens opgør mod Brøndby IF. Royal Biergarten åbner allerede klokken 16.00 foran Ulveshoppen

Sommeren er over os, og ulvene er kommet godt fra start. På søndag er der lagt op til topkamp på MCH Arena, når ubesejrede Brøndby IF kommer på besøg. 

Og der bliver mulighed for massiv opvarmning til det vigtige opgør i Alka Superligaen. Allerede klokken 16.00 – to timer før kick-off – åbner FC Midtjylland op for Royal Biergarten, som er placeret foran Ulveshoppen.

Ristede ulvepølser og husorkesteret Claus & Morten vil sørge for den helt rigtige fodboldstemning, og der vil selvfølgelig være mulighed for at tanke kølige forfriskninger fra Royal Unibrews ølvogn. Her kan der købes fadøl, specialøllene Schiøtz og Lottrup samt sodavand. Det hele kan nydes ved de opstillede borde og bænke i området.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND vs. BRØNDBY IF SØNDAG D. 7. AUGUST KL. 18.00 - KØB BILLETTER HER >>

I området vil der også være masser af underholdning for børn og barnlige sjæle. Faxe Kondi fanzonen er nemlig klar med masser af underholdning, og er du dygtig og heldig, kan du også vinde en plads i pauseshowet på midten af grønsværen på MCH Arena.

Skal du have fat i den nye hjemmebanetrøje, kan du købe den i Ulveshoppen, der åbner kl. 16.00. Her vil der være masser af gode tilbud.

Så ta' vennerne, familien eller kollegerne under armen og varm op til søndagens topkamp mod Brøndby IF allerede fra klokken 16.00. Tilmeld dig begivenheden på Facebook, og hold dig opdateret om søndagens kamp.

Til kampen mod SønderjyskE den 21. august vil der også være Royal Biergarten.