11.05.2016, 14:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Varm op til SønderjyskE-brag i biergarten

DJ, kolde fadøl og varme pølser møder FCM-fans inden lørdages opgør mod SønderjyskE. Biergarten åbner allerede klokken 16.00 foran Ulveshoppen

Sommeren er over os, og sæsonen er gået ind i sin allermest afgørende fase. Om lidt skal medaljerne fordeles, og lørdag er der lagt op til topkamp på MCH Arena, når sæsonens helt store overraskelse SønderjyskE kommer på besøg.

Og der bliver mulighed for massiv opvarmning til det vigtige opgør i Alka Superligaen. For allerede klokken 16.00 – to timer før kick-off – åbner FC Midtjylland op for Royal Biergarten, som er placeret foran Ulveshoppen.

DJ mellemBooster vil sørge for den helt rigtige fodboldstemning, og så vil der selvfølgelig være mulighed for at tanke kølige forfriskninger fra Royal Unibrews ølvogn, ligesom der vil være ristede ulvepølser på grillen. Der vil også være Royal Unibrew-piger, som uddeler smagsprøver på de populære specialøl fra Schiøtz & Lottrup . Det hele kan nydes ved de opstillede borde og bænke i området.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - SØNDERJYSKE LØRDAG D. 14. MAJ. KL. 18.00 - KØB BILLETTER HER >>

I området vil der også være masser af underholdning for børn og barnlige sjæle. For Faxe Kondi fanzonen er nemlig klar med masser af underholdning, og er du dygtig og heldig kan du også vinde en plads i pauseshowet på midten af grønsværen på MCH Arena. I Ulveshoppen vil der desuden var masser af gode tilbud.

Så ta' vennerne, familien eller kollegerne under armen og varm op til lørdagens topkamp mod SønderjyskE allerede fra klokken 16.00. Også til sæsonens sidste hjemmekampe, som er søndag den 29. maj, vil der være Royal Biergarten.