15.05.2017, 13:00 | Af: Martin Dons | Foto: FC Midtjylland

Verdenspremiere: Dyst mod andre tilskuere til FCK-kampen

Til kampen mod F.C. København har vi verdenspremiere på managerspil på MCH Arena, hvor tilskuerne kan dyste mod hinanden og vinde fede præmier

Som den første fodboldklub i verden præsenterer FC Midtjylland til FCK-kampen onsdag, den 17. maj, kl. 20.00 sit helt eget managerspil, hvor tilskuerne på stadion kan dyste mod hinanden og vinde fede præmier.

Spillet går ud på at vælge 7 spillere, som frit kan vælges fra de to hold, og de udvalgte spillere optjener så point alt efter, hvordan de klarer sig i kampen. Du kan løbende følge med i stillingen og hvordan dit hold klarer sig på din mobil og på storskærmene på MCH Arena.

Køb billet til kampen her

Husk mobilen og vind fede præmier

Husk derfor din mobil, når du kommer på stadion, så du kan være med i spillet. Der er præmier til de hold, der har flest point både ved pausen og efter kampen.

Sådan spiller du med

Inden du kan deltage i spillet på stadion, skal du tilmelde dig på www.lynholdet.dk/fcm. Det er en god idé at tilmelde dig og sætte dit hold, inden du kommer på stadion, så du både sparer tid og er sikker på at kunne deltage. Du kan naturligvis ændre dit hold helt frem til kampstart, selvom du har sat holdet i god tid inden kampen.

Vi håber, du er frisk på at dyste mod de andre tilskuere på stadion og vinde flotte præmier. Du kan se alle præmier og reglerne for spillet på linket nedenfor.

Se præmierne og tilmeld dig her