17.04.2020, 18:20 | Af: Mads Jakobsen | Foto: FC Midtjylland

Verdenspremiere på MCH Arena: Drive-in-fodbold

De tomme tribuner skal ikke adskille os, når 3F Superligaen og vores jagt på guldet genoptages. Vi inviterer derfor til LIVE drive-in-fodbold på MCH Arena

I FC Midtjylland ønsker vi ikke at fortsætte jagten på vores tredje DM-guld uden jer. 

Vi har derfor – i samspil med relevante myndigheder, MCH og rettighedshaverne – planlagt det bedst mulige alternativ til et fyldt stadion, og inviterer dig og dine medfans til Danmarkspremiere på drive-in til direkte Superliga-fodbold, så vi i fællesskab kan tage kampen op – hver for sig.  

– I den kommende tid, hvor vi desværre må afvikle 3F Superligaen uden tilskuere, arbejder vi hårdt på at skabe den bedst mulige kampoplevelse. Vi tænker offensivt og vil gå langt for at give noget tilbage til Regionen og vores mange loyale fans, fortæller Preben Rokkjær, Marketing- og Support Direktør i FC Midtjylland, og uddyber:  

– Vi har et erklæret mål om at skabe den bedste stadionoplevelse – det ændrer Corona ikke på – det giver blot nogle andre forudsætninger. Vi er i tæt dialog med både Politiet, Herning Kommune og MCH for at skabe forsvarlige rammer og sikkerhed for alle. 

Der bliver åbnet for godt 2.000 af de i alt 12.000 unikke og tætliggende parkeringspladser, der omkranser MCH Arena og successen af den første kamp afgør, hvorvidt vi lukker yderligere op og ansøger om optagelse i Guinness World Records:  

  • Vi opstiller storskærme på parkeringsarealerne ved MCH Arena
  • Vi holder fast i de ritualer du kender; Hymnen til Midtjylland, stadionplatter og fællesskab 
  • Foruden TV-billedere fra kampen, kan du fange kommentatorlyd via radiofrekvens i bilen

Nærmere information om eventen følger, når der foreligger en endelig plan for afviklingen af de resterende kampe i 3F Superligaen.

Landets bedste fodboldrække er pt. suspenderet på ubestemt tid grundet risikoen for smitte med Corona, og når Superliga-bolden igen får lov at rulle, bliver det uden tilskuere på tribunerne – foreløbigt til og med august.

Lige nu er der op til 40% rabat på alle spillertrøjer i Ulveshoppen.
Køb din FCM-trøje her