27.07.2016, 11:55 | Af: | Foto: Getty Images

Videoton-kampen vises ikke i tv

Når FC Midtjylland spiller første kamp mod Videoton i Europa League bliver kampen desværre ikke vist i tv

FC Midtjylland står overfor tredje kvalifikationsrunde til Europa League. Torsdag venter en udekamp i Ungarn mod Videoton.

Der har været en del skriverier om, at Canal 9 vil sende kampen. Men det er gået i vasken:

- Vi ville gerne have vist kampen. Men det kommer desværre ikke til at ske. Vi er fra Videotons side blevet mødt med nogle urealistiske forventninger til, hvad kampen er værd. Uanset hvor meget vi gerne ville vise kampen, er vi også nødt til at være ansvarlige. Vi beklager over for FCM-tilhængere, at vi ikke er lykkedes med at komme i mål, siger Anders Bay, der er sportsdirektør hos Discovery Networks.

En udmelding, som FC Midtjyllands kommercielle direktør ærgrer sig over.

- Det er rigtigt ærgerligt at kampen ikke vises på dansk tv. Vi ved at rigtig mange FCM-fans har set frem til en aften foran fjernsynet med spændende Europa League-bold. Omvendt kan vi godt forstå, at Discovery må sætte foden i, hvis prisen bliver for ublu. Heldigvis har vi allerede landet en fornuftig aftale til returkampen i Herning næste torsdag, som sendes direkte på tv, siger Jacob Jørgensen.

Lige som i de to første kvalifikationsrunder vil FCM forsøge at lede efter et stream, der fungerer i Danmark. Hvis det lykkes, deles linket på diverse platforme. Men ellers vil vi dække kampen via vores Twitter-profil.

- Vi vil selvfølgelig gøre vores allerbedste for at opdatere omkring kampen på vores platforme, siger Jacob Jørgensen.