04.08.2016, 12:58 | Af: | Foto: Getty Images

Videoton-træner forventer et tæt opgør

Videotons cheftræner Henning Berg spår en tæt kamp, når det ungarske hold i aften gæster MCH Arena

FC Midtjylland sikrede sig et godt udgangspunkt til returkampen hjemme mod Videoton FC. Med en 1-0 sejr på udebane i det første opgør har ulvene de bedste kort på hånden, inden holdene igen tørner sammen. Det mener Videoton-træner Henning Berg.

- Efter den første kamp har FC Midtjylland en lille fordel, det er der er ingen tvivl om. Vi ved, at det er et stærkt dansk hold med en masse international erfaring fra sidste sæson, lyder det fra den norske cheftræner.

Aftenens modstandertræner har et godt kendskab til ulvene. I sidste sæson var den tidligere Manchester United-forsvarsspiller cheftræner i polske Legia Warszawa, da FC Midtjylland mødte dem hjemme på MCH Arena.

- Jeg tror ikke, at FCM vil ændre noget i deres spillestil. De er gode til det, de gør. Vi er nødt til at score nu, og så vil duellen starte forfra igen, siger Henning Berg.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND vs. VIDEOTON FC TORSDAG D. 4. AUG KL. 18.00 - KØB BILLETTER HER >>

Cheftræneren ærgrer sig over nederlaget i Ungarn, men han tror stadig på, at det ungarske mandskab kan hive en sejr hjem og gå videre til play-off runden. 

- Jeg synes ikke, at vi fortjente at tabe den første kamp. Vi spillede fint og havde store chancer, men sådan er fodbold. Jeg forventer en lige og tæt kamp, og hvis det lykkedes for os at gøre som planlagt, og vi spiller på vores bedste niveau, så kan vi gå videre til næste runde, siger Henning Berg.

Der er kick-off mellem FC Midtjylland og Videoton FC i aften klokken 18.00. Har du ikke mulighed for at se kampen på MCH Arena, vises opgøret på Canal 6.