26.09.2016, 13:55 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Duelund skød sig på U21-landsholdet

Tre spillere er udtaget til U21-landsholdet, mens to spillere er med for U20-landsholdet

De fik alle tre fuld spilletid i 5-2-sejren over AC Horsens i går, og i dag blev så både Rasmus Nissen Kristensen, Patrick Banggaard og to målsskytten Mikkel Duelund udtaget til det danske U21-landshold.

De tre var også med ved den seneste samling, hvor de to 97’ere Mikkel Duelund og Rasmus Nissen Kristensen fik debut, mens Patrick Banggaard med sine 17 U21-landskampe er blandt truppens mest rutinerede. Denne gang får de dog ikke selskab af den tidligere FCM-profil Pione Sisto, der er udtaget til A-landsholdet.

Det danske U21-landshold møder Bulgarien på udebane fredag den 7. oktober, mens holdet på Aalborg Stadion møder Luxembourg klokken 18.00.

Også på U20-landsholdet er det midtjysk islæt. Målmand Andreas Raahauge, der var med på bænken i gårdagens superligasejr, og udlejede Alexander Munksgaard, der fik debut i Lyngbys sejr over Brøndby IF, er med i truppen, der møder Finland og Sverige i Finland henholdsvis den 6. og 10. oktober.

Begge spillere har repræsenteret Danmark på samtlige ungdomslandsholdene og kan få debut på U20-landsholdet, hvis de kommer i kamp.