07.09.2016, 10:05 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FCM-talenter med til at sende U21-landsholdet til EM

Flere FCM-talenter var i ilden, da Danmark, med en knusende sejr over Rumænien, sikrede sig EM-billetten

For syvende gang skal Danmark være med til U21-EM. Billetten blev sikret efter en sikker 3-1 sejr over Rumænien, og på banen var flere ulve repræsenteret.

Patrick Banggaard var listet på startelleveren, og i anden halvleg blev både Rasmus Nissen og Mikkel Duelund sendt på banen. FC Midtjylland havde hele tre spillere med i truppen og toppede listen med flest spillere på det danske U21-landshold sammen med FC Nordsjælland.

Mens Ramus Nissen fik U21-debut i forrige kamp mod Wales, var det denne gang Mikkel Duelunds tur til kridte støvlerne for første gang på U21-landsholdet. Mikkel Duelund, hvis navn figurerede på The Guardians liste over de 40 største talenter fra sin årgang, har repræsenteret samtlige danske ungdomslandshold til og med U19, hvor det er blevet til 21 kampe og imponerende 14 mål. I det 66’ minut blev det unge talent skiftet ind mod Rumænien, og han leverede en fornuftig og angrebsivrig indsats.

Også de to tidligere FC Midtjylland-spillere Lasse Vigen og Pione Sisto var i aktion. Sidstnævnte brillerede på venstrekanten og bragte danskerne i front efter kun ti minutters spil. Det fulgte Marcus Ingvartsen op på med to hurtige mål i slutningen af første halvleg. Efter pausen reducerede Rumænien til 3-1, hvilket også blev kampens resultat. 

Billede: U21-landsholdets facebookside