02.09.2016, 13:40 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Følg Banggaard og Nissen live i rødt og hvidt

Patrick Banggaard og Rasmus Nissen er med i EM-kvalifikationskampen mod Wales. Malte Jürgensen i aktion for U19-landsholdet

Patrick Banggaard, Rasmus Nissen og resten af det danske U21-landshold er meget tæt på den eftertragtede EM-billet. I aften venter en afgørende kvalifikationskamp mod Wales på Racecourse Stadium - det ældste stadion i verden, som fortsat lægger græs til fodboldlandskampe.

Banggaard er med sine 15 U21-landskampe blandt truppens mest rutinerede spillere, mens der kan blive debut til Nissen, der med sin blot 19 år er truppens yngste sammen med Ajax-spilleren Kasper Dolberg. Desuden består truppen også af de to tidligere FC Midtjylland-spillere Pione Sisto og Lasse Vigen.

Om det lykkedes de største danske fodboldtalenter at tage endnu et kæmpe skridt mod næste sommers EM, kan du følge direkte på dbu.dk, hvor kampen streames fra fredag kl. 18.00 dansk tid. Link til selve kampen vil være tilgængeligt inden kampen på U21-landsholdets facebookside

Malte Jürgensen i nordisk opgør
Lidt tættere på – i Nyborg – spiller det danske U19-landshold to timer tidligere en testkamp mod de nordiske naboer fra Norge ved Nordic Tournament. Her er FC Midtjyllands Malte Jürgensen med i den trup, som træner Henrik Clausen har udtaget.

Der er gratis adgang til kampen, men er man ikke i nærheden af det fynske, kan man også følge opgøret direkte på dbu.dk. Der vil blive lagt et direkte link op til kampen på U19-landsholdets facebookside.