26.09.2016, 09:09 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Halsti og Kairinen i finsk landsholdstjeneste

Der er igen midtjysk islæt på de finske mandskaber. Markus Halsti er udtaget til A-landsholdet og Kaan Kairinen til U19-landholdet

Der venter Markus Halsti og det finske A-landshold to vigtige VM-kvalifikationskampe i gruppe I. De seks nationer i gruppen står helt lige med ét point hver, efter at de tre første kampe alle endte 1-1.

Dermed er alt stadig på spil, når Finland møder Island den 6. oktober i Reykjavik og senere skal krydse klinger med Kroatien på finsk græs den 9. oktober.

Markus Halsti kan med opgørene mod Island og Kroatien tilføje yderligere to kampe til landsholds-cv’et, der i forvejen tæller 27 kampe for det finske A-landshold.

Kaan Kairinen med for U19
Også på det finske U19-landshold er der indkaldt midtjysk forstærkning i form af Kaan Kairinen. Den talentfulde midtbanespiller har optrådt på samtlige ungdomslandshold indtil nu og er igen udtaget til U19-landsholdets kvalifikationskampe til EM.

Det finske U19-landshold deler pulje med Belgien, Kasakhstan og Rusland. Sidstnævnte venter finnerne i det første opgør, som sparkes i gang den 6. oktober.