26.08.2016, 11:24 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Kadlec og Novák udtaget til det tjekkiske landshold

Det tjekkiske landshold har sendt bud efter Václav Kadlec og Filip Novák, når det blå-røde mandskab skal i kamp mod Armenien og Nordirland

Tjekkiets nye landstræner Karel Jarolim har udtaget den tjekkiske landsholdstrup. På listen er to ulve repræsenteret i form af Václav Kadlec og Filip Novák.

Først venter en venskabskamp mod Armenien den 31. august på hjemmebane, inden det fire dage senere går løs i VM-kvallen. Tjekkiet har ikke, siden sin debut i 2006, kvalificeret sig til VM. Dermed skal Václav Kadlec og Filip Nóvak forsøge at hente vigtige point til det tjekkiske mandskab i kvalifikationskampen mod Nordirland.

Kampen spilles d. 4. september i Prag – Václav Kadlec’s gamle hjemmebane. Den stærke angriber har repræsenteret Tjekkiet på alle ungdomslandshold, herunder U21 ved to EM-slutrunder. På A-landsholdet er det indtil nu blevet til to mål i 11 kampe.

Også venstrebacken Filip Nóvak har tidligere været i aktion for det tjekkiske mandskab med 11 kampe for ungdomslandsholdet og to på A-landsholdet.