19.08.2016, 13:08 | Af: | Foto: Getty Images

Nissen kan debutere på U21-landsholdet

Patrick Banggaard og Rasmus Nissen er med i den trup, som U21-landstræner Niels Frederiksen netop har udtaget. Jakup Thomsen udtaget for Færøerne

Efer OL-kvartfinalen har det danske U21-landshold nu rettet fokus mod de kommende EM-kvalifikationskampe mod Wales og Rumænien. Og det bliver med midtjysk deltagelse.

Landstræner Niels Frederiksen har nemlig fundet plads til både Patrick Banggaard og Rasmus Nissen Kristensen. Mens Banggaard med sine 15 U21-landskampe er blandt truppens mest rutinerede spillere, så kan der blive debut til Nissen, der med sin blot 19 år er truppens yngste sammen med Ajax-spilleren Kasper Dolberg.

- På deres klubhold har de gjort det fint både nationalt og i de internationale kampe, så det er på de, at de får mulighed for at vise, hvad de kan på vores U21-landshold, siger Niels Frederiksen til dbu.dk.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - SØNDERJYSKE SØNDAG D. 21. AUGUST. KL. 18.00 - KØB BILLETTER HER >>

U21-landsholdet består af spillere, der er født i 94 i senere, så derfor er det da også ganske imponerende, at U21-landtræneren har fundet plads til Brande-knægten, der er fra 97, i sin trup.

Det danske hold, som også består af de to tidligere FCM-spillere Pione Sisto og Lasse Vigen, rejser til Wales den 30. august, hvor de spiller den 2. september. Herefter går turen til Aalborg, hvor Danmark møder Rumænien den 6. september klokken 18.45. Til det opgør er der fri entre, ligesom talenternes anstrengelser kan følges på DR3.

Også på det færøske U21-landshold er FC Midtjylland repræsenteret. Angrebstalentet Jakup Thomsen er nemlig udtaget til holdet to kvalifikationskampe mod Rusland og Azerbaijan