06.09.2016, 11:57 | Af: | Foto: Getty Images

Olsson ledte Sverige tættere på EM-billetten

Bagude med 1-0 og et brændt straffespark. Der var spænding til det sidste, da Olsson bar anførerbindet i opgøret mod Spanien

Kristoffer Olsson og resten af det svenske U21-mandskab lå lunt i svinget til at hive en eftertragtet EM-billet hjem. Inden da ventede et stærkt og stjernespækket spansk hold. På grund af UEFA’s regler om pointlighed i indbyrdes kampe, var en sejr nødvendig for Spanien, og det tydede da også på, at det blev til tre spanske point. Men de blå-gule kom tilbage i kampen, og opgøret endte med en deler.

- Hvis man ser på deres spillere og vores spillere, så er der en klasseforskel. Vi får et point, så det er et fint resultat, sagde Kristoffer Olsson til TV12 efter kampen.

Sverige kom bagud kort inde i anden halvleg, hvor to af Spaniens største stjerner Héctor Bellerín og Gerard Deulofeu stod bag en spansk genistreg. 1-0 til Spanien. Med seks minutter tilbage af kampen, så det ud til, at Sverige kunne revanchere. Der blev dømt straffe til Sverige, og Kristoffer Olsson trådte frem, men det blev en afbrænder.

- Jeg besluttede mig tidligt for at skyde til højre, men nogle gange går den for højt. Heldigvis lavede vi mål lige efter, sagde Kristoffer Olsson til TV12.

Blot få minutter senere, tog Kristoffer Olsson et svensk hjørnespark, som ramte en spansk forsvarsspiller og røg i eget net. Opgøret endte 1-1 - et meget godt resultat for Sverige inden de endelige kampe mod Estland og Kroatien.