08.03.2017, 14:47 | Af: | Foto: Getty Images

Riis kan få debut på U21-landsholdet

Som ventet er også Rasmus Nissen og Mikkel Duelund med, mens Andreas Raahauge og Mikael Anderson er udtaget til U20-landsholdet

Der var masser af FC Midtjylland-spillere på listen, da U20- og U21-landstræner Niels Frederiksen i dag udtog sine trupper.

Med i den U21-trup, der møder henholdsvis Spanien og England i to testkampe, er ikke så overraskende Mikkel Duelund og Rasmus Nissen Kristensen, der har været med ved de seneste udtagelser.

Til gengæld kan der blive debut til Kristian Riis, der med en stærk start på foråret for første gang er blevet udtaget til U21-landsholdet. Midterforsvareren står noteret for syv U17-landskampe – den seneste spillede han tilbage i foråret 2014.

I truppen finder man også Patrick Banggaard, der i vinter blev solgt til den tyske Bundesligaklub Darmstadt og den tidligere akademispiller Lasse Vigen Christensen.

Også på U20-landsholdet er der midtjysk islæt. Andreas Raahauge er igen udtaget, mens der kan blive debut til Mikael Anderson. I truppen er også den tidligere akademispiller Joachim Andersen, der i dag spiller i hollandske Twente.

U20-landsholdet møder Tjekkiet og Rumænien i to træningskampe den 24. og 27. marts.