27.03.2017, 21:33 | Af: | Foto: Getty Images

Thychosen på tavlen for Danmark

Mads Døhr Thychosen scorede for U20-landsholdet, ligesom flere andre FCM’ere var i landsholdsaktion

Der var to FC Midtjylland-spillere med fra start, da det danske U20-landshold vandt 2-0 over Rumænien. Andreas Raahauge leveret et clean sheet i målet, mens Mads Døhr Thychosen var med fra start på den danske højrekant.

Og den hurtige FCM-kantspiller gjorde opmærksom på sig selv, da han sluttede en dansk omstilling og gjorde det til 2-0, som også blev resultatet. Se Thychosens mål her.

I Randers var Rasmus Nissen Kristensen med fra start på venstre back, da de danske talenter tog imod England. Det blev en svær opgave for de danske drenge, der måtte sende, at niveauforskellen var for stor, og derfor kunne man ikke indvende noget til englændernes 4-0-sejr.

Mikkel Duelund blev også sendt i aktion i opgøret, ligesom den tidligere FCM-spiller Patrick Banggaard kom ind med et kvarter igen.

Også Filip Novak har været i landsholdsakton. Den tjekkiske venstreback fik fuld spilletid, da tjekkerne på udebane vandt med hele 6-0 over San Marino.

Der blev til gengæld ikke spilletid til Markus Halsti, der derfor måtte se til fra bænken, da Finland på udebane tabte 2-0 til Tyrkiet. Dermed ligger finnerne næstsidst i gruppe I med blot et point, mens tjekkerne indtager tredjepladsen i gruppe C med otte point – syv point efter Tyskland på førstepladsen og med to point op til Nordirland på andenpladsen.