22.12.2016, 10:46 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Rasmus Thomsen

To ulve på træningslejr i rødt og hvidt

Andreas Poulsen og Victor Torp er udtaget til U19-landsholdets træningslejr på Cypern

Den danske ungdomslandsholdstræner, Henrik Clausen, har sat navne spillerne, som er udtaget til U19-landsholdets træningslejr på Cypern d. 16.-23. januar 2017. På listen figurerer to unge ulvetalenter i form af Andreas Poulsen og Victor Torp. De er blot 17 år gamle og har allerede markeret sig på den international scene med FCM U19. Senest i Youth League med comeback-sejren over de spanske mestre fra Malagá CF.

Turen til Cypern byder på tre træningskampe, hvor modstanderholdene endnu er ukendte. Det bliver den midtjyske duos første aktion for U19-landsholdet. Begge har de været repræsenteret på både U16-, U17- og U18-landsholdet. Her er det sammenlagt blevet til 11 kampe og ét mål for midtbanespilleren Victor Torp. Andreas Poulsen, der indledte december måned med Superliga-debut mod Silkeborg IF, har samlet spillet 18 kampe og scoret to mål i rødt og hvidt.

De to talenter har begge rødder i samarbejdsklubber. Andreas Poulsen er lokal dreng fra Ikast KFUM. Victor Torp er hentet fra det vestjyske i samarbejdsklubben Lemvig GF.