09.11.2016, 15:01 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FC Midtjylland

U21-landsholdet: Duelund følger trop med Nissen og Banggaard

Mikkel Duelund er udtaget til U21-landsholdets første styrkeprøve mod Italien forud for sommerens EM

Den danske U21-landstræner Niels Frederiksen satte i slutningen af oktober navne på de spillere, der skal med i holdets testkamp mod Italien den 14. november. Nu er et nyt navn føjet til holdkortet. FC Midtjyllands Mikkel Duelund er efterudtaget til kampen og kan den 11. november sætte kursen mod Bergamo sammen holdkammeraterne Rasmus Nissen og Patrick Banggaard.

De tre ulve og resten af det danske mandskab gik ubesejret gennem EM-kvalifikationen med en målscore på 24-3, og hev en sikker billet hjem til EM-slutrunden i Polen. Den danske landstræner glæder sig til holdets første testkamp inden EM.

- Jeg synes, vi fortsat har en vanvittig stærk trup - et godt kollektiv krydret med nogle dygtige individualister. Konkurrencen er meget hård på holdet, og der er mange, der har budt sig til og rigtig mange, der også gør det godt for deres klubhold. Og det betyder, at det også er en rigtig stærk trup, der tager til Italien, siger Niels Frederiksen til DBU.dk.

Mikkel Duelund har spillet på samtlige danske ungdomslandshold. Han havde debut på U21-landsholdet den 6. september i år, da holdet vandt 3-1 over Rumænien i EM-kvalifikationen.