03.09.2016, 15:54 | Af: | Foto: FC Midtjylland

U21-landsholdet tæt på en EM-billet

Kampen mod Wales bød på to kasser fra Pione Sisto og debut til Rasmus Nissen, da U21-landsholdet hev en 4-0 sejr hjem

Det danske U21-landshold viste skarphed foran det walisiske mål, hvor det blev til hele fire scoringer mod det walisiske mandskab. På banen var både Rasmus Nissen, Patrick Banggaard og de to tidligere ulve Pione Sisto og Lasse Vigen.

Allerede efter 20 minutter stod der 1-0 i dansk favør. Hernæst øgede den nybagte Celta Vigo-spiller Pione Sisto den danske føring, da wales blev fanget i en omstilling. Efter flot dansk spil kunne Danmark fortjent gå til pause med en 2-0 føring.

Denne score blev fordoblet i anden halvleg. Først på et hovedstød af Pione Sisto og dernæst kunne Kasper Dolberg lukke kampen med en scoring i 83' minut. Danmark havde overtaget både på banen og på måltavlen, og den danske keeper Jeppe Højbjerg blev noteret for blot en enkel redning.

Kampen bød dog ikke kun på flot dansk spil, men også to danske debutanter i Rasmus Nissen fra FC Midtjylland og Kasper Dolberg fra Ajax Amsterdam. 

Dermed kunne de rød-hvide rejse hjem til Danmark med tre point i bagagen og er nu endnu tættere på den eftertragtede EM-billet. Allerede på tirsdag kan billetten endegyldig sikres med en sejr over Rumænien hjemme i Aalborg klokken 18.45. Der er gratis adgang til kampen, der også sendes på DR3.