11.04.2018, 12:01 | Af: Karen Buhl | Foto: Getty Images

»Klubmand« vender tilbage som assistenttræner i FC Midtjylland

Fra sommeren 2018 tiltræder Brian Priske atter stillingen som assistenttræner i FC Midtjylland

Brian Priske bliver assistenttræner i FC Midtjylland fra sommeren 2018. Et job den 40-årige træner tidligere har varetaget i en femårig periode.  

- Vi er rigtig glade for, at Brian har valgt at komme tilbage til FC Midtjylland. Han er en klubmand, der har prøvet sig selv af, og han kommer tilbage med endnu større erfaring, som han kan bibringe vores miljø. Vi kender Brian som en fantastisk og givende person, og vi glæder os helt vildt til, at han bliver en del af teamet igen, fortæller sportschef Svend Graversen.

Også cheftræner Jess Thorup glæder sig til at genoptage samarbejdet med Brian Priske.

- Jeg er meget begejstret for, at man kan hente en kapacitet som Priske ind, der har erfaring fra øverste hylde både som spiller og træner. Fra min stol er det et fantastisk stærkt team, jeg bringer sammen til trods for, vi må vinke farvel til Lars (Lars Knudsen, red.). Jeg glæder mig meget til gensynet, for vi havde et fantastisk samarbejde, siger cheftræner Jess Thorup.  

Brian Priske var en del af FC Midtjyllands hidtil største triumf, da det danske mesterskab blev sikret i sæsonen 2014/15. 

- Da jeg fik muligheden for at vende tilbage til FC Midtjylland, var det et let valg. Jeg havde fem fantastiske år i FC Midtjylland, hvor jeg fik min træneropvækst. Klubben passer perfekt til mig både som person og som træner med den faglighed, professionalisme samt tilgang til spillet, der er. Vi er et godt match, og jeg er både glad og stolt over, at man i Midtjylland fortsat kan se, at jeg passer rigtig godt ind i klubben og klubbens DNA, forklarer Brian Priske. 

I 2016 fortsatte Priske trænerkarrieren i F.C. København, hvor han assisterede Ståle Solbakken i perioden 2016-17. En tid der har modnet den kommende assistenttræner. 

- Jeg kommer tilbage til klubben med en stor faglig ballast og større erfaring. Jeg har været ude at prøve mig selv af i en anden fodboldkultur med et andet DNA og miljø og har haft muligheden for at se fodbolden fra en anden synsvinkel, og det har været enormt givende, afslutter Brian Priske.

Brian Priske tiltræder stillingen som assistenttræner i FC Midtjylland pr. 1. juli.