20.10.2018, 08:30 | Af: Mads Hviid Jakobsen | Foto: Getty Images

- Jeg forventer at score igen

I eftermiddag gæster Ulvene Farum og særligt én spiller nyder kampene mod FC Nordsjælland

På trods af landsholdspause har den seneste periode været travl i det midtjyske. FC Midtjyllands guldtræner Jess Thorup er skiftet til KAA Gent og det har givet plads til Kenneth Andersen, der i mandags havde sit første træningspas med Superliga-truppen. Man skal dog ikke regne med, at en ny mand i cheftrænerstolen er lig med radikale ændringer, hvis man spørg Paul Onuachu.

Det betyder selvfølgelig noget, at der kommer en ny træner ind. Han har sine egne idéer og dem skal vi arbejde med, men vi skal også holde fast i spillestilen og den gode form vi har vist indtil nu. Vi er opsatte på at give Kenneth den bedste start.

Trænerskiftet blev annonceret mens de ikke-landsholdsaktuelle spillere nød et par fridage, så opmærksomheden har ikke påvirket truppen, der i stedet benyttede ugen til at koble af. 

-  Det har været dejligt med et par fridage. Der er god energi i truppen og vi er vendt retur med opladte batterier og klar til at give den 110 % mod FC Nordsjælland, fortæller Paul Onuachu. 

Og netop FC Nordsjælland er én af Onuachus livretter. 11 kampe og 9 scoringer. Det er facit for den 201 centimeter høje nigerianer, når Superliga-kampene mod de rødklædte fra Farum gøres op. Det er derfor også en forventningsfuld angriber, der ser frem mod dagens opgør på Right to Dream Park.

- Jeg kan godt lide at spille mod FC Nordsjælland. De er tro mod deres stil, men når vi formår at sætte vores pres rigtigt ind, så kan vi fange dem højt på banen og det betyder at jeg kommer i nogle farlige positioner tæt på deres mål. Jeg forventer at score igen, siger Onuachu med et stor smil. 

Hvis du ikke kan komme på stadion, kan kampen ses direkte på TV3 Sport med kampstart kl. 16:00 eller følges via FC Midtjyllands Twitter og fan app, hvor du bl.a. kan stemme på kampens spiller.