10.02.2019, 09:15 | Af: | Foto: Getty Images

- Respekt og hårdt arbejde skal sikre sejren

Cheftræner Kenneth Andersen har respekt for mandagens modstander, som bl.a. har nedlagt OB og F.C. København på eget græs

Når Midtjylland mandag klokken 19.00 tager hul på anden del af sæsonen på Nord Energi Arena i Hjørring, er det første gang Ulvene jagter Superligapoint i Hjørring. Det omvendte opgør endte 3-0 på MCH Arena, i hvad der skulle vise sig at være Jess Thorups sidste kamp, og dermed er det første gang Kenneth Andersen står ansigt til ansigt med nordjyderne. Og det er en spændt debutant, der ser frem til at få de gældende kampe tilbage på programmet. 

- Det bliver dejligt at komme i gang med Superligaen igen. Nu har den stået på træning i en langperiode, og selvom der har været testkampe og træningslejr, så er det bare noget andet at spille om point, fortæller cheftræneren.  

- Jeg føler vi har fået rigtig meget ud af pausen, og nu glæder vi os til at få overført tingene fra træningsbanen til kamp. Vi har arbejdet intensivt i begge ender af banen og testkampene har været positive. 

Den største forskel på testkampe og opgørene i Superligaen, er de point som er på spil, men cheftræneren frygter ikke at spillerne skal have banket vinterrusten af, før de gode præstationer kommer. 

- Når jeg er sammen med spillerne, kan jeg mærke deres glæde og sult. De ser virkelig frem til at komme igang i Superligaen og have noget på spil. Det er jo det, vi alle brænder for.  

Som nævnt indledningsvis står Kenneth Andersen overfor sin debut mod Vendsyssel FF og selvom trænerstaben ikke helt ved hvad de bliver mødt af, så føler han sig godt rustet. 

- Vi er ikke sikre på hvad vi møder, da Vendsyssel har skiftet en del ud, men vi er så godt forberedt, som vi overhovedet kan være. 

- Det er et svært sted at spille. En ting er årstiden og forholdene, men de har også vist tænder på hjemmebane, hvor de har slået FCK og OB. Vi har stor respekt for Vendsyssel og går på banen med respekt og viljen til at arbejde hårdt, slutter Kenneth Andersen. 

Hvis du ikke tager turen til Hjørring, kan kampen ses direkte på TV3 Sport med kampstart kl. 19:00 eller følges via FC Midtjyllands Twitter og fan app, hvor du bl.a. kan stemme på kampens spiller.