01.06.2020, 19:37 | Af: | Foto: Daniel Stentz

- Vi er skuffede over egen indsats

Alexander Scholz lagde ikke skjul på ærgrelsen efter 0-1 nederlaget mod Horsens, men noterer sig, at det ikke er klubbens første pointtab og at spillerne rejser sig

FC Midtjylland-defensiven måtte se Louka Prip afgøre kampen, da han efter 36 minutter sendte opgørets eneste fuldtræffer ind bag Jesper Hansen. En bét på banen og for de mange fremmødte bilister til drive-in premieren på parkeringspladserne omkring MCH Arena. Forsvarsprofilen Alexander Scholz kunne dog heller ikke skjule sin skuffelse efter slutfløjtet. 

- Jeg synes ikke, at vi tropper op, som vi skal i dag. Vi får en dårlig start på kampen, og det føles som om, vi halser efter Horsens, der formår at ødelægge vores spil. Vi forsøger at ændre på tingene, og det lykkes, momentvis, bedre efter pausen, men vi får kun skabt få store chancer. Vi fortjente ikke mere, Horsens var bedre end os i dag, fortæller Scholz og fortsætter: 

- Vi er skuffede over egen indsats og at vi smider point. Det er dog hverken første eller sidste gang, men vi har altid rejst os igen og det skal vi også nu. 

Næste kamp er på søndag, hvor FC Nordsjælland venter i Farum. Der er kampstart kl. 17:00.