27.01.2019, 12:45 | Af: | Foto: FC Midtjylland

- Vi har de bedste betingelser

Assistenttræner Brian Priske er tilfreds med træningslejrens første dage, hvor høj sol og fantastiske baner har skabt flotte rammer

Natten til lørdag ankom FC Midtjylland til JA Beach Hotel, og efter et let træningspas på førstedagen, blev der i dag skruet op for intensiteten. Under en stegene sol blev spillerne først pisket gennem en fysisk test, inden resten af træningspasset blev fyldt ud med skabelonøvelser og intervalspil. Alt sammen under fremragende forhold på anlægget nær hotellet. 

- Turen herned forløb uden problemer og forholdene er, som forventet, fantastiske. Banerne er i topklasse, vi kan vande når vi vil og har alle materialer til rådighed.

- Vi har de bedste rammer for træningslejren. Skal vi brokke os, så må vi næsten sige at det er for varmt, fortæller en smilende Brian Priske, mens termometeret viser 29 grader. 

Indtil nu har træningsopstarten foregået på banerne i Ikast, men også Stadome har været flittigt brugt grundet nattefrost. Og netop kulden er en af de store udfordringer i vinteropstarten, da det er svært at gennemføre de taktiske øvelser. 

- Vi har mulighed for at lave de taktiske træningspas som vi ønsker. Det gør ikke noget, at spillerne står stille, når vejret er godt. Og så giver det bedre vilkår for spillernes individuelle træning. 

En ting er den forbedrede træning, men også fællesskabet i truppen får et boost, når spillerne er samlet over de ti dage.

- Det styrker sammenholdet. Spillerne bliver blandet på kryds og tværs. Drengene kommer hinanden ved, det rykker dem tættere sammen og skaber en bedre forståelse. 

- Derudover giver det os mulighed for at holde flere taktiske møder, således spilforståelsen også udvikles. Så fodboldfagligt er der også plusser at hente, slutter Brian Priske. 

Spillerne er tilbage i Danmark søndag den 3. februar, hvor de sidste forberedelser til Superligapremieren mod Vendsyssel FF finder sted.