20.07.2019, 11:50 | Af: | Foto: Getty Images

- Vi skal fremme vore egne dyder

I morgen venter FC Nordsjælland i 2. runde af 3F Superligaen og her kan du blive klogere på cheftræner Kenneth Andersens tanker om opgøret

FC Midtjylland indledte den nye sæson med en hjemmesejr på 1-0 over Esbjerg fB og i morgen går det løs igen, når FC Nordsjælland gæster MCH Arena. Modstanderen fra Nordsjælland kom flot fra start i premiererunden, da de nedlagde AC Horsens med 3-0 på udebane – trods flere udskiftninger i startopstillingen. 

- FC Nordsjælland har om nogen skiftet ud på nøglepositioner. De har nye folk med – flere på uvante positioner – men spiller en rigtig flot kamp nede i Horsens. De kommer godt fra land og det må give en vis portion selvtillid, fortæller Kenneth Andersen og fortsætter:  

- Uagtet de har nye spillere med, så er det jo et typisk FCN-hold, forstået på den måde, at de er rigtig dygtige på bolden. De kan være svære at presse og så har de en spidskompetence i front, hvor deres angribere har en enorm fart. 

Hjemme på MCH Arena har FC Midtjylland været svære at bide skeer med, således har Ulvene scoret i 17 af de senest 18 hjemmekampe i Superligaen, hvor det er blevet til hele 47 mål, og kun én gang i Superligaens historie er det blevet til 0-0 hjemme mod FC Nordsjælland. 

- Vi skal sørge for at begrænse FCN’s omstillinger og det starter med vores genpres. Her skal vi være dygtige og kloge. Vi skal bringe vores fysik og power ind i duellerne og presset, så de ikke kan sætte deres possessionspil i scene. 

- Vi skal fremme vore egne dyder. Det tryk vi får lagt på Esbjerg i første halvleg, det skal vi genfinde. Og så skal vi skabe lidt flere større chancer. Det smitter af på spillerne og på tribunerne, slutter cheftræneren. 

Kampen mod FC Nordsjælland fløjtes i gang søndag kl. 18:00 og du kan købe billet til opgøret her: 

SL: FCM-FCN