05.03.2018, 18:13 | Af: FC Midtjylland | Foto: Getty Images

- Vi skal komme med et powerudtryk

Søren Bjerg ser frem mod opgøret mod Silkeborg

- Jeg kan garantere, at vores spillere er sultne – vi er sulte efter at revanchere nederlaget til Brøndby på MCH Arena, og vi kommer med et ægte powerudtryk, siger Søren Bjerg. 

FC Midtjyllands A+ træner Søren Bjerg fortæller om en sulten og revanchetørstig trup, der siden nederlaget til Brøndby har trippet for at spille igen. Kampen i aften mod Silkeborg IF er derfor særdeles vigtig. Truppen har fokuseret på de mange gode ting, der var i kampen mod Brøndby, hvor man blandt andet noterede sig, at man holdte Brøndby fra at kreere mange chancer.

- Det er vores klare oplevelse, at vi faktisk lykkedes godt mod Brøndby målt på antallet af chancer, vi tillader mod vores eget mål. Den del er vi faktisk godt tilfredse med. Når det er sagt, så vil vi gerne skabe mere den anden vej. Vi laver mod Brøndby rigtig mange omstillinger, men mangler den sidste farlighed. Det har vi arbejdet på, for vi har offensive spillere med momentum. Det skal vi forsøge at udnytte, slutter Søren Bjerg inden han går i bussen med truppen mod Silkeborg.

Kampen spilles kl. 20.05 og kan ses live på JYSK Park eller på TV3 Sport.