09.02.2020, 18:42 | Af: | Foto: FC Midtjylland

- Viste vores udtryk i 90 minutter

Assistenttræner Kristian Bach Bak fik sine ønsker opfyldt, da Jiangsu Suning blev kørt over på Dubai Club Stadium

- Det vigtigste for os, er at se, at relationerne i defensiven og offensiven begynder at sætte sig. Vi vil se et hold med et fysisk udtryk og en stærk organisation.

Det var ønsket fra assistenttræner Kristian Bach Bak forud for generalprøven mod kinesiske Jiangsu Suning og det blev indfriet til fulde. Træningskampen var i de fleste af dens 90 minutter en lektion i offensiv fodbold, hvor der samtidig blev lukket af foran Jesper Hansens mål. 

- Der er rigtig mange ting, vi kan krydse af efter indsatsen i dag. Særligt vores udtryk – det er vi meget tilfredse med, fortæller assistenttræneren og uddyber:

- Man kan altid vurdere modstanderen, men uanset hvem du møder, så er det en kvalitet at kunne holde fast i sit udtryk i 90 minutter. Og det gjorde drengene i dag, både offensivt og defensivt. 

En perfekt optakt
I morgen er spillerne på græs på JA Centre of Excellence for sidste gang inden hjemrejse til Danmark tidlig tirsdag morgen. Herefter venter de sidste forberedelser til sæsonstarten i Ikast og ifølge assistenttræneren tager truppen et perfekt output fra træningslejren med hjem i baggagen. 

- Vi kunne ikke have fået mere ud af denne træningslejr, så jeg er fortrøstningsfuld. Vi har haft nogle rigtig gode træningspas på et optimalt græstæppe og så to kampe hvor vi har holdt målet rent, fået set alle vores nye spillere og skabt relationer i begge ender af banen.

Ét hovedbrud forfølger dog fortsat trænerteamet. 

- Den udfordring vi står tilbage med er, at få sat det stærkeste hold. Vi har mange dygtige spillere, som byder sig til, men vi kan ikke have flere end 18 med til kamp. Det er dog glædeligt, da det viser at vi har høj kvalitet i alle kæder, slutter Kristian Bach Bak, der sammen med Brians Priske og resten af staben har en uge til at finde de rette spillere til Superliga-premieren mod Lyngby BK på MCH Arena.

Forårssæsonen føltes i gang mandag den 17. februar kl. 19:00. Hvis du ikke allerede har sikret dig en plads til opgøret, kan du købe din billet HER