18.02.2019, 07:55 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

AaB skal ikke have stillet sulten i Herning

FC Midtjyllands cheftræner Kenneth Andersen håber at se et aggressivt og energisk hjemmehold på MCH Arena mandag aften

Præcis som i forårets første spillerunde skal FC Midtjylland på banen mandag aften på bagkant af alle andre kampe i Superligaen.

Første gang endte det godt med en 1-0 sejr over Vendsyssel FF, og cheftræner Kenneth Andersen håber på det samme, når AaB er modstanderen i forårspremieren på MCH Arena.

- Vi møder garanteret en sulten modstander, da jeg er sikker på, at AaB ikke havde planer om at se ud, som de gjorde i opgøret mod Randers FC for en uge siden. Jeg ser nu heller ikke dén kamp som et generelt udtryk for AaB's niveau - jeg synes, de har været gode - men jeg både håber og tror, at vi spiller os til nye tre point, siger Kenneth Andersen.

Kampen i Hjørring er for længst analyseret og bearbejdet, og Kenneth Andersen har ikke haft søvnløse nætter siden udflugten til Hjørring.

- Vi vandt jo også, som han siger med et smil, inden han tilføjer:

- Generelt har vi set godt ud her i opstarten, men mod Vendsyssel fungerede tingene ikke optimalt. Det peger dog ikke ind i, at vi pludselig skulle være faldet markant i niveau - mere handler det om, at der var nogle omstændigheder som vind, vejr og baneforhold, der gjorde det vanskeligt for os, siger Kenneth Andersen.

Han er sikker på, at bekymringerne til gengæld er der hos AaB, som på hjemmebane tabte forårspremieren klart med 3-0 til Randers FC, for så at stå overfor de regerende danske mestre på udebane i næste spillerunde.

- Det ville i hvert fald bekymre mig, og vi kan blandt andet læne os op ad en god statistik mod netop AaB, og derudover er vi motiveret for at give vores fans på MCH Arena en perfekt begyndelse på 2019.

Kenneth Andersen er bevidst om, hvad der skal til, hvis FC Midtjylland skal optræde i sin bedste udgave.

- Vores udtryk skal hvile på en bund af energi, power og aggressivitet, for så er vi klart bedst, siger FC Midtjyllands cheftræner inden forårspremieren på klubbens stærke hjemmebane.

Opgøret fløjtes i gang klokken 19.00.