08.02.2018, 17:30 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

Årets første superligatrup

Ulvene er klar til at indtage Horsens. Se, hvem trænerteamet har valgt til årets første superligakamp

Nu er ventetiden snart ovre. Superligaen begynder fredag aften, og FC Midtjylland har æren af premierekampen på udebane mod de gule fra AC Horsens.

Det har været et lunt vinterhi for ulvene, der ligger på førstepladsen med et point ned til Brøndby, og nu er flokken klar til at påbegynde et enormt spændende forår. Cheftræner Jess Thorup ser frem til endelig at komme i gang med Superligaen, og han slår fast, at holdet er klar til kamp.

- Vi har haft en god opstart med en god træningslejr. Mange spillere har budt sig til, og der er en sund konkurrence.  Vi glæder os til at tage tråden op igen efter et godt efterår og forhåbentligt fortsætte pointhøsten. Vi ved, at det, der venter os, kræver hårdt arbejde, og det glæder vi os til at begynde med i morgen, når Superligaen begynder, siger cheftræner Jess Thorup.

Cheftræneren storroste FC Midtjyllands fans for deres engagement i udebaneturene i efteråret, og meget tyder på, at den gode tendens med mange FCM-fans på udebaneafsnittet fortsætter. Således er der i skrivende stund solgt over 800 billetter til FCM-fans, og det er Thorup tilfreds med.

- Vores fans betyder enormt meget for os. Det giver os et løft, når vi kan høre vores egne fans på udebane, og de mange solgte billetter betyder ekstra tænding for mig og for hele holdet, siger Jess Thorup.

LÆS OGSÅ: Kæmpe interesse for premieren mod AC Horsens

Der har været en del udskiftning i transfervinduet, hvor Erik Sviatchenko, Bill Hamid, Bubacarr Sanneh, Mads Thychosen og Artem Dovbyk er kommet til klubben, mens der er taget afsked med Jonas Borring, André Rømer, Filip Novák, Rasmus Nissen Kristensen og Alexander Sørloth samt Simon Kroon, der er lejet ud. 

Tim Sparv har karantæne i opgøret mod AC Horsens og indgår derfor ikke i truppen, der rejser til Horsens.

Truppen mod AC Horsens:

1 Jesper Hansen
2 Kian Hansen
4 Zsolt Korcsmár
5 Marc Dal Hende
7 Jakob Poulsen
8 Rafael van der vaart
9 Janus Drachmann
15 Bozhidar Kraev
16 Bill Hamid
17 Michael Baidoo
20 Rasmus Nicolaisen
22 Mikkel Duelund
24 Mads Døhr Thychosen
25 Bubacarr Sanneh
28 Erik Sviatchenko
33 Paul Onuachu
36 Rilwan Hassan
38 Frank Onyeka
40 Andreas Poulsen
88 Gustav Wikheim

Du kan købe billet til udebaneafsnittet for 50 kroner og 25 kroner for studerende, mens kampen vises på TV3 MAX.