12.11.2018, 16:48 | Af: FC Midtjylland | Foto: Getty Images

Ærgerligt reserve-nederlag i Hobro

Trods overtag i spil og chancer tabte FC Midtjylland her til eftermiddag 2-1 i Reserveligaen

Mandag eftermiddag gæstede FC Midtjylland Hobro IK i Reserveligaens pulje 4.

FC Midtjylland startede opgøret med de to FC Fredericia-spillere Michael Baidoo og Chuma Anene og kampen var fra indledningen præget af høj intensitet, hvor der blev gået hårdt til hinanden i tacklingerne.

Hobro lurede fra kampens indledning på omstillinger og det var netop via en omstilling Hobro bragte sig i front. Et FC Midtjylland-opspil blev håndteret en smule for nonchalant og det straffede de gul-klædte med en effektiv kontra, hvor Quincy Antipas sendte bolden ind bag Mikkel Andersen. 

Herefter bølgede kampen frem og tilbage, og det var kun grundet en storspillende Adrian Kappenberger i Hobro-målet, at Ulvene ikke fik bragt balance i regnskabet i første halvleg. 

Trænerteamet benyttede pausen til at sende U19-spillerne Oliver Sørensen og Jibril Abubakar i aktion. 

Kampbilledet fra første halvleg fortsatte langt ind i kampen, men Ulvene formåede ikke at omsætte spil og chancer til mål og derfor var det i stedet Hobro, som kort før tid udbyggede føringen til 2-0. Mathias Skjellerup sendte et indlæg mod bagerst stolpe, men inden Djiby Fall nåede på bolden, fik Rasmus Nicolaisen på uheldig vis dirigeret kuglen ind bag en sagesløs Oliver Ottesen i buret.  

I slutminutterne reducerede Chuma Anene til 1-2 efter en flot dybdeaflevering af Michael Baidoo og få minutter senere sendte Ulvene et forsøg på overliggeren. Yderligere mål blev det dog ikke til og dermed endte det 2-1 i det nordjyske. 

Trods resultatet var det en tilfreds Søren Bjerg, der efter slutfløjtet knyttede en kommentar til kampen.

- Overordnet er vi godt tilfredse med indsatsen, resultatet er naturligvis ikke som håbet, men ser vi på præstationerne, leverer vi en flot kamp.

- Vi giver dem to lidt unødvendige mål, men vi skaber en masse chancer, så vi må arbejde på at blive skarpere i de afgørende situationer, fortæller Top A-træneren. 

Nederlaget betyder, at FC Midtjylland står noteret for seks point efter fire runder, hvilket rækker til en placering som nummer tre foran dagens modstander Hobro. 

FC Midtjyllands startopstilling
Mikkel Andersen, Mads Døhr Thychosen, Sunday Odeh, Rasmus Nicolaisen, Lukas Giessing, Frederik Brandhof, Frank Onyeka, Victor Dawa, Michael Baidoo, Chuma Anene og Casper Tengstedt  

Udskiftninger:
45’: Oliver Sørensen for Frank Onyeka
45’: Abubakar for Tengstedt
60’: Oliver Ottesen for Mikkel Andersen 
68’: Christian Tue for Victor Dawa
84’: Jonathan Bagger for Lukas Giessing

Hobro IK’s startopstilling
Adrian Kappenberger, Mathies Skjellerup, Yaw Amankwah, Valdemar Høgh, Nicholas Gotfredsen, Sebastian Grønning, Christian Cappis, Collins Tanor, Edgar Babayan, Djiby Fall og Quincy Antipas. 

Kampfakta
Hobro IK – FC Midtjylland 2-1 (1-0) 

28’ 1-0: Quincy Antipas
82’ 2-0: Selvmål, Rasmus Nicolaisen
87’ 2-1: Chuma Anene