21.07.2018, 00:21 | Af: | Foto: Getty Images

Ærgrelse over nederlaget i Aalborg

Assistenttræner Brian Priske er ærgerlig over nederlaget til AaB, men ser samtidig flere positive elementer i spillet i forhold til sæsonpremieren

Det var en ærgerlig, men også fattet og fokuseret Brian Priske, der i går aftes fra bussen satte nogle ord på nederlaget i Aalborg, som reelt kommer efter en kamp, hvor der var flere positive fremskridt målt op mod sæsondebuten mod AGF hjemme på MCH Arena.

- Vi er meget, meget ærgerlige over at tabe kampen i Aalborg. Og måden det sker på. Vi er roligere på bolden end i sæsonens første kamp, og vi står stærkt defensivt, da vi stort set holder AaB fra fadet. Alligevel scorer de to mål ud af ingenting, starter Brian Priske og fortsætter:

- Når det er sagt, så kigger vi altid indad, for vi vil altid blive bedre. I dag mangler vi det sidste af flere ting. Vi mangler den sidste kvalitet i enten pasning eller beslutning, når vi nærmer os AaB-målet, vi mangler den sidste afgørende aktion, og ud over vores egen scoring mangler vi lige de sidste marginaler, der falder vores vej. Der er flere ting, og det skal der arbejdes med.

Den store skuffelse over kampens resultat er indiskutabel. Men staben var fattet og havde også et fokus på de gode ting, der skal tages med frem mod den vigtig kamp i Astana på tirsdag.

- Vi tager nogle gode ting med os trods alt. Kian spiller i dag en rigtig solid kamp efter en opstart med skader, Paul spiller på mange parametre en meget stærk første halvleg og kamp, og som hold står vi reelt godt og var mere rolige på bolden, og det er vigtigt for vores spil, slutter Brian Priske. 

FC Midtjylland skal i aktion igen på tirsdag, hvor det gælder udekampen mod FC Astana i Champions League-kvalifikationen. Du kan se kampen på TV3+ fra kl. 15.55 eller følge FC Midtjyllands Twitter. 

Lørdag den 28. juli kl. 16.00. spiller Ulvene igen hjemme i Superligaen, når oprykkerne fra Esbjerg fB kommer på besøg.    

Køb din billet til opgøret her: FCM-EfB