21.02.2020, 11:29 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Anderledes opgave venter i Hobro

Brian Priske forventer, at der skal særlige dyder med på turen til DS Arena

Fredag aften spiller FC Midtjylland forårets anden kamp, og det sker på udebane mod Hobro IK, som indledte foråret med et nederlag på 3-1 hos Sønderjyske.

FCM-mandskabet kommer derimod med selvtillid efter den sikre gevinst på 2-0 over Lyngby, men Brian Priske forventer alt andet end en let opgave.

- I Lyngby-kampen mødte vi en modstander, som har en fast stil med bestemte mønstre i spillet og masser af spil med bolden, men sådan bliver det ikke i Hobro, hvor hjemmeholdet fokuserer på andre dyder, siger Brian Priske.

Han forudser et møde med et mandskab med store offensive kvaliteter, men også et Hobro-hold, som nok står lavere end eksempelvis Lyngby gjorde i mandags.

- Det vigtige for os er, at vi er forberedte på, hvad vi møder. Vi skal være klar på de dyder, vi møder i Hobro, og jeg er ikke nervøs for det - vi har både styrke og power til at tage kampen op. Det handler meget om at have det rette mindset og være stærk i spillet om andenboldene, mener FCM-cheftræneren, som igen råder over Evander, som er tilbage efter endt karantæne.

Brian Priske drager til Hobro med visheden om et FCM-mandskab i god forfatning, selv om forårssæsonen ikke er så gammel endnu.

- Jeg blev mod Lyngby bekræftet i, at vi er, hvor vi skal være på nuværende tidspunkt. Vi leverede på et højt niveau i en svær kamp, og jeg er overbevist om, at vi kun øger niveauet fremadrettet, siger Brian Priske.

Opgøret på DS Arena fløjtes i gang klokken 19.00