19.07.2017, 14:15 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: FCM Foto

Anføreren: Vi skal bevare roen

FCM-spillerne skal holde fokus på sig selv i torsdagens returkamp mod Ferencváros.

For en lille uge siden hentede FC Midtjylland et fantastisk resultat i Budapest, hvor Ferencváros blev besejret med hele 4-2 i Europa League-kvalifikationens runde 2.

Gæsterne var ellers nede med 2-0 indtil første halvlegs slutfase, hvor FCM fik en livline i form af et rødt kort og et straffespark, eksekveret med største selvfølgelighed af Jakob Poulsen. I anden halvleg scorede han yderligere to gange og lagde slutteligt op til Paul Onuachus mål.

Arbejdet skal gøres færdigt
Dermed er midtjyderne allerede udråbt som sikker deltager i næste runde, mens torsdagens returopgør blot synes at være en formalitet. Anføreren maner dog til besindighed.

- Selv om vi har et godt resultat, så ved vi, at det bliver svært. Og vi så også i første halvleg af den første kamp, da vi spillede 11 mod 11, at de var rigtig gode, og at vi var i problemer. Forhåbentlig bliver det anderledes i morgen, lyder det fra Jakob Poulsen.

Fokus på eget spil
Han understreger vigtigheden af, at FCM-spillerne først og fremmest har fokus på sig selv.

- For os er det vigtigt, at vi fortsætter vores egen strategi. De skal score tre gange for at gå videre, så det er vigtigt, at vi ikke lader os ryste, hvis de kommer foran. Vi skal tro på os selv og vores eget koncept og, at det kan bære os igennem til næste runde, slutter anføreren.

FCM - Ferencváros spilles torsdag aften kl. 19:00 på MCH Arena, og du kan sikre dig billet her >>>