12.08.2018, 23:48 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Assist fra Mads Døhr Thychosen

Højre backen fik sig også en flænge med fra opgøret mod AC Horsens

For godt en uge siden spillede Mads Døhr Thychosen hele kampen på udebane mod Vejle Boldklub i Superligaen, og han kronede sin indsats med en scoring mod sin barndomsklub.

I midtugen blev han sorteret fra til Europa League-kvalifikationskampen på udebane mod The New Saints i Wales, og på den måde oplevede han på kynisk vis, hvor hård konkurrencen er om pladserne hos de danske mestre.

Søndag aften var han atter tilbage i startopstillingen, da FC Midtjylland på MCH Arena slog AC Horsens med sikre 3-0, og Mads Døhr Thychosen viste med sin indsats, at han agerer som en professionel. 

- Jeg synes, det gik godt, og jeg fik udfordret min direkte modspiller. Jeg fik også lavet en assist til George, og det var dejligt at få ham i gang med målscoringen. Det kan blive vigtigt for os, sagde Mads Døhr Thychosen.

Han kendte søndagens modstander godt, da han tidligere har spillet på en lejeaftale i netop AC Horsens, og han var ikke overrasket over, at der i begyndelsen var tale om en lige kamp.

- I de første 30 minutter var det tæt, men da vi får straffespark, og de samtidig får en udvisning, ændrer kampen sig radikalt. Derfra sidder vi tungt på det, og Horsens får vel næppe en åben målchance i hele kampen, sagde Mads Døhr Thychosen, som med sit fine oplæg få minutter inden slutfløjtet var med til at sende publikum hjem med aftenens tredje scoring.

Han havde dog også synlige tegn på sig efter opgøret, en flænge over det ene øje, og spørgsmålet var, om det var pay back for noget, han lavede i sin tid som AC Horsens-spiller?

- Arg, det tror jeg nu ikke, for det var Søren Reese, og måske havde han et aller andet at bevise på MCH Arena, sagde Mads Døhr Thychosen om sammenstødet med Reese, som er ejet af FC Midtjylland men lejet ud til AC Horsens.

- Det var nu en ganske almindelig duel, hvor jeg bare var uheldig, understregede FC Midtjylland-spilleren, som tidligere har fået skrammer i ansigtet i opgør mod AC Horsens, så måske er der ligefrem tale om en trend.

- Det kan også være et udtryk for, at meget af spillet tit foregår i anden sals højde i kampene mod Horsens, sagde han grinende efter et opgør, hvor han beviste, at en assist på MCH Arena ikke nødvendigvis skal komme fra anfører Jakob Poulsen.

Andre mestrer også disciplinen - blandt andre Mads Døhr Thychosen.