06.03.2018, 19:22 | Af: FC Midtjylland | Foto: FC Midtjylland

Assistentens refleksioner dagen derpå

Lars Knudsen sætter nogle ord på mandagens 2-1-sejr over Silkeborg IF

Dagen efter kamp er altid anledning til refleksion. Hele trænerteamet indgår i analysen af kampen, og assistenttræner Lars Knudsen har tidligere i dag sat et par ord på.

- Vores første 35 minutter var rigtig gode, hvor vi hænger godt sammen defensivt. I den periode hjælper det os meget, at vores pressspil gør, at vi holder Silkeborg langt væk fra vores mål. Blandt andet fik Andreas Poulsen lukket godt ned for Silkeborgs højrekant, som har gjort det svært for mange, siger Lars Knudsen. 

I kampen mod Silkeborg havde trænerteamet valgt ikke mindre end fem spillere til startopstillingen, der gennem tiden er uddannet på klubbens eget Akademi, og i det meste af første halvleg var de med til at spille sig frem til farlige situationer, der kunne have udløst mere end de to scoringer efter hjørnespark.

- Offensivt skaber vi rigtig mange gode situationer - udover vores to mål fra standardsituationer bør vi reelt set score et par mål mere i denne periode. Efter vores scoring til 2-0 slækker vi for meget på gassen, og det skal vi arbejde med. Ligesom vi jo generelt altid forsøger at forbedre os, fortæller Lars Knudsen.

Der er glæde over tre point, og fokus er nu rettet 100% på kampen søndag, hvor FC Midtjylland udfordrer FC Nordsjælland på udebane.

FC Nordsjælland – FC Midtjylland. Søndag den 11. marts kl 16.00.