25.07.2019, 14:05 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Bank vennerne i Superliga Picks

3F Superliga lancerer et nyt spil med masser af flotte præmier, hvor du kan tæve vennerne. Det er både hurtigt og nemt at deltage og alle kan spille med

Er du bedre end vennerne til at forudse udfaldene af kampene i 3F Superliga? Så skal du spille med i Danmarks nye online fodboldspil - 3F Superliga Picks. 

3F Superliga Picks er meget simpelt: Vælg udfaldet af rundens syv kampe og rangér dem efter, hvilke udfald du tror mest på. Du behøver ikke kende de enkelte spilleres styrker - det handler kun om de to hold i duellerne. Spillet er for alle og det er nemt, hurtigt og sjovt. 

Vælg din favoritklub og deltag i fanliga
3F Superliga Picks er socialt, og du kan lave interne ligaer med vennerne og spille om håneretten. Du kan også vælge dit favorithold i 3F Superliga, og så skifter spillet automatisk udseende til at matche din klubs farver. Samtidig kommer du med i klubbens fanliga, hvor du kan måle dig med andre FC Midtjylland-fans.

Vind fede præmier - hver runde
Der er mange flotte præmier i spillet, og dem kan du vinde, hvis du opgraderer til Picks Plus. Til den bedste i den samlede stilling er der en fodboldrejse for to til en værdi af 10.000 kroner til LA Travel. Men der er også gode grunde til at spille med hver uge. Nummer ét i hver runde vinder et sæsonkort til sin favoritklub i 3F Superliga.

Vi glæder os til at komme i gang med 3F Superliga Picks og håber at få så mange som muligt med i det officielle spil for den bedste danske fodboldrække.

Du kan spille med i 3F Superliga Picks her