15.07.2018, 08:51 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Begrænset glæde hos Man of the Match

Unge Rasmus Nicolaisen var med i startopstillingen mod AGF og gjorde det fremragende

Han har kæmpet hårdt for det i hele opstartsfasen, og lørdag aften fik Rasmus Nicolaisen kredit for sit arbejde, da cheftræner Jess Thorup valgte den unge forsvarsspiller til startopstillingen i premieren mod AGF.

Tilliden levede han til fulde op til ved at levere en stærk og moden indsats i det centrale forsvar, og efter opgøret blev han fortjent kåret som Man of the Match hos hjemmeholdet på MCH Arena.

- Det var selvfølgelig dejligt at blive valgt til startopstillingen, og det gik da også fint personligt, men det blev aldrig fuldendt, fordi vi ikke fik den sejr, vi gik efter, sagde en mellemfornøjet Rasmus Nicolaisen.

Han spillede med stor autoritet i selskab med rutinerede Erik Sviatchenko og Bubacarr Sanneh, og den 21-årige forsvarsspiller beviste, at FC Midtjylland ikke er færdig med med at producere spillere, som kan begå sig på øverste hylde.

- Det var desværre som om, vi manglede nogle få procenter i mange af de ting, vi lavede, og alligevel fik muligheden for at vinde til sidst. Sådan gik det desværre ikke, så vi må arbejde endnu hårdere frem mod næste kamp i Aalborg, sagde Man of the Match.