01.08.2018, 10:50 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Billetinfo angående Astana-kampen

Vi har fået mange spørgsmål om den eftertragtede CL-kamp mod FC Astana på onsdag, og vi har samlet al information om billetter til kampen her.

Der har været stor rift om billetterne til returkampen i 2. kvalifikationsrunde til Champions League mod FC Astana på onsdag kl. 19.00 på MCH Arena. Det har kastet en masse spørgsmål af sig, og vi har samlet al information om billetter/sæsonkort til kampen her.

Er du sæsonkortholder?

Som sæsonkortholder har du adgang til din faste plads – nøjagtigt som til normale Superliga-kampe. Du skal blot medbringe dit sæsonkort og scanne det ved indgangen for at komme ind.

Sæsonkortet vil også gælde til alle andre europæiske kvalifikationskampe – uanset om vi spiller i Champions League eller Europa League. Det er først ved et eventuelt gruppespil, dit sæsonkort ikke vil være gældende. Her vil du til gengæld have forkøbsret på din egen plads, men det vil du modtage nærmere information om i god tid, hvis vi skulle kvalificere os til et gruppespil.

OBS. Hvis du har sæsonkort til C.C.-tribunen, skal du være opmærksom på, at der grundet UEFA's regelsæt er fastmonterede sæder på tribunen. Disse er unummererede, og derfor vil de første på tribunen få de bedste pladser – kom derfor i god tid.

Har du hentet billetter?

Hvis du har hentet billetter fra vores billetside, er disse gyldige til kampen. Du skal blot møde op ved den indgang, som fremgår af din billet, og scanne billetten for at få adgang til kampen. Der har været rygter om, at nogle billetter er blevet annulleret eller spærret, men det er ikke tilfældet. Alle billetter hentet fra vores billetsystem er gyldige til kampen.

OBS. Hvis du har hentet billetter til C.C.-tribunen, er din billet unummereret, og derfor er det "først til mølle" for at få de bedste siddepladser. Husk, at der er monteret sæder på C.C.-tribunen.

Har du billetter til udebaneafsnittet?

Har du hentet billetter til udebaneafsnittet, men ikke støtter FC Astana eller i øvrigt har nogen tilknytning til udeholdet, vil du blive afvist ved indgangen. Vi anbefaler i stedet at møde op kl. 17.00 i Infohuset, hvor du kan få udleveret billetter eller blive skrevet op til billetter.

Har du ingen billet?

Vi arbejder hårdt på at tilbyde så mange som muligt muligheden for at opleve ulvekrigerne i aktion. Derfor vil der fra kl. 17.00 (To timer før kampstart) blive uddelt billetter i Infohuset til de forreste i køen ud fra en reservepulje. Disse billetter vil være til forskellige tribuner rundt på stadion, hvor der nu engang er plads. Dette vil fortsætte indtil alle billetter er udleveret.

Derefter kan du blive skrevet op til chancebilletter. Det betyder, at du får udleveret et kønummer, og omkring kampstart vurderer vi, om der skulle være ledige pladser på stadion, hvis sæsonkortholdere eller andre ikke dukker op. Dem, der har skrevet sig op/modtaget kønummer i Infohuset først, får udleveret billetter først. Hold dig derfor tæt på Infohuset omkring kampstart, hvis du er skrevet op til billetter.

Uddeling af chancebilletter stoppes ved kampstart.

OBS. Der er desværre ikke garanti for at få billet til kampen.

Opdatering: Ekstra billetter frigivet

Efter dagens obligatoriske kampmøde mellem FC Midtjylland og FC Astana har UEFA-delegationen givet FC Midtjylland mulighed for at åbne yderligere en sektion på MCH Arena. Det giver ca. 400 ekstra billetter til FCM-fans (udover de i forvejen reserverede billetter til uddeling i Infohuset), så endnu flere kan blive en del af en spændende Champions League-aften.

Disse ca. 400 ekstra billetter og de i forvejen reserverede billetter deles ud efter først-til-mølle-princippet fra kl. 17.00 i Infohuset foran MCH Arena. Når alle billetter er delt ud, kan du derefter fortsat blive skrevet op til chancebilletter som beskrevet ovenfor.

OBS. Der er desværre ikke garanti for at få billet til kampen.