21.07.2020, 16:00 | Af: | Foto: Daniel Stentz

Billetsalget til AaB-kampen er åbent

Vi har en kamp tilbage på MCH Arena i indeværende sæson, og her kan du læse information om, hvordan du som sæsonkortholder eller billetkøber kan komme med til kampen.

OBS. Læs denne info grundigt, så du er bedst muligt klædt på, hvis du skal have billetter til sæsonens sidste kamp.

Sæsonen nærmer sig sin ende, og der er nu kun en kamp tilbage på MCH Arena – søndag den 26. juli kl. 19.00 mod AaB. Her skal vi bl.a. have overrakt DM-pokalen og guldmedaljerne.

Her finder du al relevant information om kampen i forhold til billetter og øvrig information.

Sæsonkortholdere har førsteret

Som det har været tilfældet til alle andre kampe efter corona-pausen, har vores sæsonkortholdere førsteret til at trække gratis billetter til kampen. Alle sæsonkort er spærret, så derfor SKAL man have en billet til kampen. Sæsonkortholdere kan trække gratis billetter efter "først til mølle"-princippet, og alle har mulighed for at trække billetter – også selvom man allerede har været til en af de andre kampe efter corona-pausen.

Hvornår kan man trække billetter?

Nedenfor kan du se, hvornår vi åbner for, at sæsonkortholdere kan trække billetter:

  • Billetter til AaB-kampen kan trækkes fra lørdag den 18. juli kl. 12.00.

Sæsonkortholdere kan trække billetterne indtil det åbne salg starter – se datoer nedenfor. Er der ledige pladser herefter, vil de resterende billetter blive sat til salg. Når du som sæsonkortholder ikke at trække billet, inden det åbne salg starter, kan du stadig få billet, hvis der er flere tilbage, men det vil være på samme vilkår som alle andre uden sæsonkort.

OBS. Sæsonkortholdere eller billetabonnenter, der har bedt om refusion eller værdikuponer, har først mulighed for at få billet til kampen, når det åbne salg starter – se datoer længere nede.

Vær opmærksom på, at du skal have gennemført købet/transaktionen og fået vist et stort grønt flueben på din skærm, før billetterne er i hus. Det er ikke nok at have haft billetterne i kurven, hvis du efterfølgende ikke har gennemført købet/transaktionen.

Vi anbefaler ikke at bruge Internet Explorer som browser, da vi ofte oplever en begrænsning i billetsidens funktioner, når man bruger denne browser.

Alle billetter skal være personlige

Grundet stramme regler i forhold til at kunne opspore eventuel smitte blandt tilskuerne, SKAL alle billetter være personlige – det vil sige, at dit eget navn skal stå på billetten. Har du ikke en billet med dit eget navn, vil du ikke blive lukket ind til kampen. Du skal desuden på forlangende kunne fremvise et gyldigt ID (kørekort, sundhedskort el.lign.), der matcher navnet på billetten. Ellers vil du blive afvist ved indgangen.

Skal du have ændret navn på en billet, skal du skrive til billetsalg@fcm.dk med billetnummer på den billet, der skal ændres navn på og e-mail-adressen på den, hvis navn skal stå på billetten. Det er vigtigt, at det navn, der skal stå på billetten, har en konto i vores billetsystem med egen unik e-mail-adresse.

Opret en konto her

OBS. Det koster et håndteringsgebyr på 25 kr. pr. billet at ændre navn.

Sådan bliver en billet personlig

Sæsonkortholdere kan naturligvis trække en billet til sig selv, men de kan også trække til andre sæsonkortholdere. Er I f.eks. tre sæsonkortholdere, der normalt går til fodbold sammen, kan man finde tre ledige pladser og lægge dem i kurven. På hver billet skal man så angive en "Modtagers e-mail". Her skal man indtaste e-mailen på den sæsonkortholder, man trækker billet til. Dermed vil der på billetten stå navnet på den sæsonkortholder, hvis e-mail der er tastet ind, og dermed er billetten personlig.

Kommer billetter i åbent salg?

Når sæsonkortholderne har haft mulighed for at trække deres billetter, vil de resterende billetter blive sat til salg, såfremt der er flere ledige billetter tilbage. Nedenfor kan du se, hvornår vi åbner for salget, såfremt der er ledige billetter:

  • Billetter til AaB-kampen sælges fra tirsdag den 21. juli kl. 16:00 

Her gælder de samme regler om, at alle billetter SKAL være personlige. Du skal altså have en konto i vores billetsystem oprettet i dit eget navn og din egen e-mail for at din billet kan blive personlig. Du kan godt købe billetter både til dig selv og andre, men på hver billet i kurven skal du via feltet "Modtagers e-mail" indtaste e-mail-adressen på én, der har en konto i vores billetsystem. Dermed kommer vedkommendes navn på billetten, og den er dermed personlig.

Man SKAL sidde på den anviste plads, jf. Divisionsforeningens retningslinjer for at mindske eventuel spredning af COVID-19.

Udebaneafsnittet er for FCM-fans

Udebaneafsnittet på Sportmaster-tribunen benyttes til kampen kun af FCM-fans, så du kan roligt vælge pladser der. Der vil være fastmonterede sæder på C.C. Contractor-tribunen og udebaneafsnittet, da det er et krav, at man sidder ned under kampen.

Boderne er åbne

Boderne på MCH Arena er åbne til kampen fra 70 min. før kampstart som sædvanligt.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til billetter til kampen, skal du skrive til billetsalg@fcm.dk. Der er travlt i billetafdelingen, så vi håber på din tålmodighed. Vi bestræber os på at besvare alle e-mails i god tid op til kampen.

OBS. Infohuset er lukket på kampdage, så du kan ikke få hjælp til billetter på kampdagen. Skriv derfor til billetsalg@fcm.dk i god tid, hvis du har spørgsmål til dine billetter.