06.07.2020, 11:04 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Billetinfo til kampen mod F.C. København

Nye retningslinjer fra regeringen gør, at vi nu kan åbne for ca. 3.500 tilskuere på MCH Arena. Læs information om billetter her.

Efter tre vellykkede forsøg med flere end 500 tilskuere på tribunerne til kampe i 3F Superliga, har regeringen besluttet at åbne for yderligere tilskuere. Det betyder, at vi nu kan åbne for ca. 3.500 tilskuere på MCH Arena til braget mod F.C. København på torsdag den 9. juli kl. 20.00.

Sponsorer og sæsonkortholdere får førsteret til billetterne, og alle har i dag fået mails med information om tilmelding og billetter.

Der er ca. 2.000 pladser til sæsonkortholderne, og da det er færre end antallet af sæsonkortholdere, vil de skulle trække en billet til kampen efter "først til mølle"-princippet. Vi åbner for, at sæsonkortholdere kan trække en gratis billet til kampen mandag den 6. juli kl. 12.00. Vær opmærksom på, at alle sæsonkort er spærret til kampen, og man skal derfor have en billet for at kunne komme ind.

Alle sæsonkortholdere kan trække billet til kampen – også dem, der allerede har været til kampene mod enten Brøndby IF eller AGF.

Samme procedure gentages til de efterfølgende kampe, hvor alle sæsonkortholdere igen får mulighed for at trække billet til kampene. Får man billet til én kamp, kan man altså stadig komme ind til en af de efterfølgende kampe.

Man skal logge ind på vores billetside med den profil, som ens sæsonkort er tilknyttet, hvorefter man kan trække en gratis billet til kampen. Sørg for at tjekke, om login til billetsystemet virker i god tid inden mandag.

Offentligt billetsalg starter tirsdag

Sæsonkortholdere har ret til at trække en gratis billet efter "først til mølle"-princippet frem til tirsdag den 7. juli kl. 18.00. Er der fortsat ledige pladser, vil de blive sat offentligt til salg. Frem til tirsdag kl. 18.00 kan sæsonkortholdere trække en billet gratis. Herefter kan man stadig få billet, såfremt der er flere tilbage, men så skal der betales for billetten.

Der kan frit vælges pladser på Faxe Kondi-tribunen, C.C. Contractor-tribunen og udebaneafsnittet på Sportmaster-tribunen, som ikke benyttes af udeholdets fans. Der vil være fastmonterede sæder på C.C. Contractor-tribunen og udebaneafsnittet, da det er et krav, at man sidder ned under kampen.

Man SKAL sidde på den anviste plads, jf. Divisionsforeningens retningslinjer for at mindske eventuel spredning af COVID-19.

Træk din billet fra mandag kl. 12.00